Anasayfa Haber Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Fiyatı Sızdırıldı

Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Fiyatı Sızdırıldı

Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra fiyatı

Son paylaşılan raporlarla beraber Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra fiyatı ortaya çıktı.

Tanıtımına çok az bir süre kalan Galaxy Note 20 serisi ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi daha önceden yapılan yayınlanan raporlarla beraber Note 20 serisinin fiyatı ile ilgili bazı iddialarda bulunulmuştu. Bugün ise Ice Universe tarafınca paylaşılan bilgiler doğrultusunda merakla beklenen Galaxy Note 20 ve  Note 20 Ultra fiyatı ortaya çıktı.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz aylarda paylaşılan raporlarla beraber Standart Note 20 modelinin 1.249 Euro‘dan, Note 20 Ultra modelinin ise 1.449 Euro‘dan satışa sunulacağı belirtilmişti. Fakat bugünkü paylaşılan fiyatlara bakacak olursak bizleri daha gerçekçi fiyatların karşıladığını söyleyebiliriz.

Sektörün güvenilir kaynaklarından biri olan Ice Universe tarafınca yayınlanan son raporda, serinin giriş modelinin 1.249 Euro yerine 999 Euro‘dan satışa sunulacağını belirtiliyor. Yine aynı raporda yer alan bilgilerde ise serinin tepe modelinin 1.299 Euro‘dan yani vergiler dahil olmadan 10.025 TL‘den piyasaya sunulacağına da özellikle dikkat çekiliyor.

Bunun haricinde son paylaşılan raporlara göre bahsi geçen Note 20 modellerinin 5 Ağustos tarihinde lanse edileceği ve 27 Ağustos tarihinde de satışa çıkacağı iddia ediliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi Redmi Note 9 Pro İncelemesi