Anasayfa Haber NBA 2K21 Fiyatı Açıklandı: Mamba Forever Edition Yolda

NBA 2K21 Fiyatı Açıklandı: Mamba Forever Edition Yolda

NBA 2K21 Fiyatı

NBA 2K21, yeni nesil PlayStation 5 ve Xbox Series X için fiyat artışı ile geliyor.

2K Sports, NBA 2K serisinin yeni oyunu için kutu görseli, fiyatlandırma ve ön siparişler de dahil olmak üzere birçok bilgi verdi. Hem PlayStation 4 hem de Xbox One’ın ambalajında, standart sürümün kapağında Portland Trail Blazers’dan Damian Lillard yer alacak. PlayStation 5’in tanıtım fragmanı sırasında belirtildiği gibi, PS5 ve Xbox Series X’in kutusunda ise New Orleans Pelicans’ın oyuncusu Zion Williamson görünecek.

NBA 2K21 Fiyatı

NBA 2K21 ayrıca NBA efsanesi Kobe Bryant’ı andığı “Mamba Forever Edition” adlı bir versiyona da sahip olacak. Bryant, mevcut konsollarda 8 numaralı formasıyla yaptığı windmill dunk hareketiyle anılacak. Yeni nesil konsollarda ise Black Mamba’yı 24 numaralı formasıyla göreceğiz. 2K’nın basın açıklamasında söylediği gibi, “mevcut veya yeni nesil platformlarda Mamba Forever Edition satın almak, aynı konsol ailesi içinde ek bir ücret ödemeden diğer sürümdeki standart sürüm oyununun bir kopyasını sağlıyor.”

NBA 2K21 Fiyatı

Fiyatlandırma konusuna geldiğimizde, standart sürüm mevcut konsollarda standart 60 dolarlık fiyatıyla gelecek. Ancak yeni nesil platformlarda 70 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Bunun yanında Mamba Forever paketi ise 100 dolar olacak.

Yeni fiyatlandırma planı, aynı zamanda yeni donanımda sektör genelinde bir fiyat artışı görebileceğimiz manasına geliyor. NBA 2K21 bir model olacaksa, yaklaşan konsollara gelecek yeni oyunların standart sürümleri bir miktar daha pahalı olabilir. Ancak bu konuda kesin bir şey söylemek için çok erken ve donanımlarla birlikte yeni oyunları da piyasaya görmemiz gerek.

NBA 2K21 Fiyatı

İlginizi çekebilir: Uygun Fiyatlı Xbox Series S Ağustos Ayında Tanıtılabilir