Anasayfa Haber Teknoloji Yanında Fırsatlar MediaMarkt’ta

Teknoloji Yanında Fırsatlar MediaMarkt’ta

MediaMarkt 6 – 9 Temmuz arası yaptığı kampanya ile beraber, dizüstü bilgisayar ve tablet kategorisinde birçok üründe indirim yaptı.

Son dönemde özellikle bilgisayar ile çalışanların mobil ihtiyaçlara önem vermesiyle, dizüstü bilgisayar ve tablet gibi ürünlere talep hayli artmış durumda. MediaMarkt’ın kampanyasıyla beraber bu ürünlere kampanya süresince uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

MediaMarkt’ın sunduğu tüm fırsatlara bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

ACER Swift 1

Intel Pentium N5000 işlemcisinden güç alan Acer Swift 1, şık tasarım hatlarına ve 14 inçlik Full HD ekrana sahip. Özellikle laptopunu uzun süre şarja takmadan kullanmak isteyenler için son derece uygun bir ürün. Teknoloji Yanında Fırsatlar kampanyası ile beraber Acer Swift 1’i 2.999 TL’den satın alabiliyorsunuz.

Hometech Alfa 7M

Günlük işlerinizi halletmeye yetecek uygun fiyatlı bir tablet arıyorsanız, Hometech Alfa 7M 7 inçlik ekranı ile son derece kolay kullanıma sahip bir ürün. İçerisinde MediaTek işlemci bulunan Alfa 7M, 16 GB depolama alanı ile geliyor. Hometech Alfa 7M’in fiyatıysa 449 TL.

LENOVO Tab E10

10.1 inçlik ekrana sahip olan Lenovo’nun Android tableti, MediaMarkt kampanyasında uygun fiyatla bulabileceğiniz ürünlerden biri. İçerisinde Qualcomm işlemci barındıran ve 3 GB RAM’li Tab E10, kampanya süresince 999 TL’den satın alınabiliyor.