Anasayfa Haber Galaxy Note 20 Çalışırken Görüntülendi

Galaxy Note 20 Çalışırken Görüntülendi

Galaxy Note 20 tasarımı

Uzunca bir süredir sızıntı haberlerine konu olan Galaxy Note 20 çalışırken görüntülendi.

Kısa bir süre önce Samsung’un resmi Ukrayna sayfası üzerinde ortaya çıkan Note 20 Ultra’nın ardından şimdi de Galaxy Note 20 çalışırken görüntülendi. Yapılan bu sızıntıyla beraber aynı zamanda merak edilen Galaxy Note 20 tasarımı da ortaya çıktı.

Jimmy Is Promo isimli Twitter kullanıcısı tarafına paylaşılan görsellerle beraber Note 20’nin daha önceden belirtildiği gibi üçlü arka kamera kurulumuyla birlikte geleceğini görmekteyiz. Bunun yanı sıra paylaşılan görsellerde Note 20’nin periskop kamerası da en net şekliyle bizleri karşılıyor. Ancak bu kısımda elde edilen bilgilere göre bu periskop kameranın S20 Ultra’da olduğu gibi 100x yakınlaştırma özelliğine sahip olmayacağı belirtiliyor.

Aynı zamanda sızdırılan görsellerde cihazın daha önceki sızıntılarda olduğu gibi Infinity-O ekran teknolojisine de sahip olacağı gözler önüne seriliyor. Bu detayda Note 20 ile beraber ileri sürülen ekran altı kamera iddialarını yalanlıyor.

Bunun yanı sıra Twitter üzerinden paylaşılan görsellerde Samsung’un Note 20’de tıpkı S20 Ultra’da olduğu gibi kavisli bir ekran tasarımına da yer vereceği ifade ediliyor. Tabi, şimdilik söz konusu sızıntı ile ilgili Samsung cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak Samsung’a yakınlığıyla bilinen birçok kaynağın bugün sızdırılan görselleri doğruladığını görmekteyiz.

Galaxy Note 20 Serisi Özellikleri Nasıl Olacak?

Son yapılan raporlarla beraber Note 20 serisinin özellikleri de yeniden gözler önüne serildi. Paylaşılan bilgiler, Note 20 serisinin satışa sunulacağı bölgeye göre Snapdragon 865 veya Exynos 992 işlemcisinden güç alacağına işaret ediyor.

Ekran kısmında ise serinin giriş modeli 6.42 inç boyutundaki 60 Hz yenileme hızına sahip olan AMOLED bir ekranın üzerine kurulacağı ifade ediliyor. Serinin tepe modelinde ise yine aynı şekilde 6.87 inç boyutundaki bir AMOLED ekrana yer verileceği iddia ediliyor. 120 Hz yenileme hızına sahip olacağı belirtilen bu ekranın ise 3094×1444 piksel çözünürlük ve 497 PPI yoğunluk değerlerini de kullanıcılara sunacağı ön görülüyor. Batarya tarafındaysa paylaşılan bilgilere göre serinin giriş modelinde 4.000 mAh, Plus modelde ise 4.500 mAh boyutundaki bir batarya yer verileceği belirtilmiş.

Sızdırılan Galaxy Note 20 Plus Özellikleri

  • Ekran: 6.87 inç boyutundaki 3096×1444 çözünürlük sunan AMOLED ekran, 497 PPI yoğunluk, 120Hz ekran yenileme hızı
  • İşlemci: Satışa sunulacağı bölgeye göre Snapdragon 865 veya 5 nm Exynos 992 işlemci
  • Bellek: 16GB LPDDR5 RAM (Henüz net bir bilgi elde edilemedi)
  • Batarya: 4.500 mAh boyutundaki batarya, 25W hızlı şarj desteği
  • Kamera: 108 Megapiksel Samsung Bright HM1 ana sensör, 13 Megapiksel Samsung Slim 3M5 telefoto kamera (periskop temelli), 12 Megapiksel Samsung Fast 2L3 ultra geniş açılı kamera

İlginizi çekebilir: Samsung Yarı İletkenler İçin Yeni Malzeme Keşfetti