Anasayfa Haber Sheets, Docs, Slides Karanlık Mod Desteğine Kavuştu

Sheets, Docs, Slides Karanlık Mod Desteğine Kavuştu

Sheets Docs Slides Karanlık Mod

Sheets, Doc ve Slides Android sürümleri için karanlık mod desteği sunuldu.

Google tarafından Android için Sheets, Docs, Slides uygulamalarına karanlık mod desteği getirildi. Şirket, karanlık temanın uygulamayı karanlık ortamlarda daha kullanışlı hale getirmek üzere ürün arayüzünü ve kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği akıllıca ayarlayacağını söylüyor.

Özellik sistemin tema ayarlarına da uyum sağlıyor. Tabii ki birçok uygulamada olduğu gibi özelleştirmek de kullanıcının elinde. Kullanıcılar her uygulama için ayrı ayrı açık tema ayarı yapabiliyor. Bunun için Menü>Ayarlar>Tema>Karanlık sıralamasını takip edebilirsiniz. Ek olarak, kullanıcılar içeriklerinin karanlık modda nasıl gözükeceğini de görüntüleyebiliyor. Bunun içinse üç noktalı menüyü kullanmak mümkün. İçerikteki renklerse bu mod değişikliklerinden etkilenmiyor.

Google karanlık mod desteğini G Suite ve kişisel hesap kullanıcılarına sunmuş durumda. Öte yandan, sürecin kademeli olarak gerçekleştirileceğinin altını çizmek gerek. Şirket sürecin herkes için tamamlanmasının 15 günden uzun sürebileceğini paylaşıyor. iOS kullanıcıları için bu tema desteğinin ne zaman sunulacağı konusunda ise henüz herhangi bir bilgi verilmiyor.

İlginizi çekebilir: Google Nearby Share Windows, macOS ve Chrome OS Destekleyebilir