Anasayfa Haber Halo 3 PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

Halo 3 PC Çıkış Tarihi Belli Oldu

Halo 3 PC Çıkış Tarihi

Orijinal üçlemenin final oyunu Halo 3 için PC çıkış tarihi açıklandı.

PC için başka bir Halo oyunu daha çıkmak üzere. 343 Industries tarafından, Halo 3 PC çıkış tarihi açıklanmış durumda. Buna göre Halo: The Master Chief Collection PC sürümünün en yeni üyesi 14 Temmuz tarihinde oyuncular ile buluşacak.

Yeni Master Chief macerasının Halo 2: Anniversary oyunundan sadece birkaç ay sonra PC’ye geldiğini not olarak düşelim. Bu sayede PC oyuncuları da orijinal üçlemenin finalini deneyimleme şansı elde etmiş olacak. Halo 3 Xbox sürümü ise platforma özel olarak 2007 yılında çıkmış ve Halo: Combat Evolved ve Halo 2’nin aksine PC’ye hiç gelmemişti. Halo 3 Insider testi süreci ise bir hafta önce bitti.

Halo 3 ile birlikte Forge modu, Halo: Reach için ses düzeltmeleri, yeni özelleştirme seçenekleri, 100 yeni nesne ile kilidinin açılmasını bekleyen yeni kozmetik sezonu, meydan okuma sistemi ve daha fazlası oyuncuları bekliyor.

PC için Halo: The Master Chief Collection satın almak üzere Microsoft Store ve Steam sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Ek olarak, PC için Xbox Game Pass abonesi olanlar da bu oyunu oynama şansına sahip. Sadece Halo 3 satın almanızın da mümkün olduğunu ayrıca belirtelim.


İlginizi çekebilir: Shadow Warrior 3 Duyuruldu