Anasayfa Mobil Huawei Telefonu Oyun Kolu Olarak Kullanmak

Huawei Telefonu Oyun Kolu Olarak Kullanmak

Huawei Çoklu Ekran Paylaşımı

Huawei Çoklu Ekran Paylaşımı özelliği mobil oyun oynarken ekrandaki görüntüyü bilgisayarınıza yansıtarak telefonunuzu oyun kolu olarak kullanmanıza imkan sağlıyor.

Huawei Share sisteminin en önemli özelliklerinden biri olan Multi-Screen Collaboration, akıllı telefon ve bilgisayarınız arasında köprü kurmanızı sağlıyor. Bu yeni özellik sayesinde akıllı telefonunuzu bilgisayar üzerinden kolayca kontrol edebilir, iki cihaz arasında birçok farklı operasyonu kesintisiz bir şekilde yapabilirsiniz.

Huawei Share özelliklerinden biri olan ve Huawei ekosisteminin önemli bir parçası olarak görülen Çoklu Ekran Paylaşımı, telefonunuz, bilgisayarınız ve tabletiniz arasında kesintisiz bir iletişim sağlıyor. Bu iletişimin en güzel yanlarından biri de doğal olarak oyun oynamak.

Oyun oynarken Ekran Paylaşımı özelliğini kullanarak görüntüyü Huawei Matebook veya Huawei Matepad ekranına yansıtabilir, böylece çok daha geniş bir ekran alanında oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Üstelik kontrollerinizi halen telefonunuzdan yaptığınız için Huawei telefonunuzu oyun kolu olarak da kullanabilirsiniz.

Farklı yollarda aynı işlemi yaparak telefon görüntüsünü başka bir ekrana verebilirsiniz ama Huawei Çoklu Ekran Paylaşımı size gecikmesi düşük bir deneyim sağladığı için, PUBG Mobile gibi oyunlarda tepki süresini düşünmeden oyunlarınızı oynayabilirsiniz.

Bilgisayarınız ve telefonunuz bu özelliği destekliyorsa;

  • MateBook modelinizde Wi-Fi ve Bluetooth’un aktif olduğundan emin olun. PC Manager yazılımının da son sürüme güncellendiğinden emin olun.
  • Huawei/Honor telefonunuzda NFC, Wi-Fi ve Bluetooth’un aktif olduğundan emin olun.
  • Telefonunuzun NFC bölgesini, bilgisayar üzerinde bulunan Huawei Share logosuna dokundurun.
  • Gelen bilgi ekranında bağlantıya onay verin.
  • İlk bağlantıyı kurduktan sonra, artık her bağlantıda otomatik olarak telefon ekranı bilgisayar üzerinde gösterilecek.

Multi-Screen Collaboration sayesinde artık telefonunuzun kontrolünü MateBook üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Tıklama, kaydırma ve yazma işlemlerinizi telefona dokunmaya ihtiyaç duymadan oluşturulan sanal telefon ekranı üzerinden yapabilirsiniz.

Oluşturduğunuz bağlantı aynı zamanda veri aktarımı için de kullanılabiliyor. Sanal ekran üzerinden dosyalarınızı, fotoğraflarınızı kolayca bilgisayarınıza sürükle-bırak yöntemiyle aktarabilirsiniz. Örnek olarak, telefon galerisinde bir fotoğrafa uzun tıklama yaparak, masaüstü veya istediğiniz herhangi bir klasöre kopyalayabilirsiniz.

Ayrıca telefonda gördüğünüz bir metni kopyalayıp, bunu bilgisayar üzerinde yapıştırabilirsiniz. Böylece bilgisayar veya telefon üzerinde başlattığınız projelerinizi kolayca diğer cihaz üzerinde tamamlayabilir ve çalışmanızı daha esnek bir hale getirebilirsiniz.

 

İlginizi çekebilir: Huawei Çoklu Ekran Paylaşımı Nedir?