Anasayfa Haber Test Drive Unlimited Solar Crown Duyuruldu

Test Drive Unlimited Solar Crown Duyuruldu

Test Drive Unlimited Solar Crown

Test Drive Unlimited Solar Crown ile popüler yarış serisi geri dönüyor.

Nacon ve KT Racing tarafından popüler Test Drive yarış serisinin yeni oyunu resmen duyuruldu. Nacon Connect dijital etkinliği ile müjdelenen Test Drive Unlimited Solar Crown adını Test Drive Unlimited 2 oyunundaki bir yarış kupasından alıyor.

İyi haberse ilk iki Test Drive Unlimited oyunununda yer almış olan yaratıcı yönetmen Alain Jarniou’nun bu projede de yer alacak olması. Jarniou, serinin tekrar çıkış yapmasının gerekli olduğunu çünkü gerçek bir eş değeri olmadığını söylüyor. Oyunda seçme özgürlüğü olacağının da özellikle altı çiziliyor. Şimdilik adı açıklanmayan birebir ölçeklendirilmiş bir adada gördüğünüz her şeyin ziyaret edilebilir olacağı vurgulanıyor.

Avatar’ınızı ve sahip olduğunuz araçların özelleştirmesi de tabii ki geri dönüyor. Bu defa gerçekçiliğe de daha fazla önem verilmiş. Test Drive Unlimited Solar Crown’un arkasındaki teknolojinin WRC serisi oyunlarda kullanılan KT Racing motoru üzerine inşa edildiği de bilgiler arasında.

Şu an için oyunun çıkış tarihi ya da hangi platformlar için sunulacağı konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşılmış değil.


İlginizi çekebilir: Horizon Zero Dawn PC Çıkış Tarihi Belli Oldu