Anasayfa Haber Death Stranding Destekli NVIDIA GeForce 451.67 Sürücüsü Çıktı

Death Stranding Destekli NVIDIA GeForce 451.67 Sürücüsü Çıktı

NVIDIA GeForce 451.67

NVIDIA GeForce 451.67 Sürücüleri Death Stranding, F1 2020 ve Horizon: Zero Dawn için ilk günden destek sunuyor. 

NVIDIA yeni sunduğu NVIDIA GeForce 451.67 sürücüleri ile yeni oyunlara daha ilk günden destek sunmaya odaklanmış durumda. Bu oyunlar arasında ise Death Stranding, F1 2020 ve Horizon: Zero Dawn yer alıyor. Özellikle iki PlayStation 4 özel oyununun PC için gelmesi heyecanla bekleniyordu. Ek olarak Death Stranding, NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) 2.0 teknolojisi ile çok daha iyi anti-aliasing sunacak.

Yeni sürücü çeşitli oyunlar için de tek tuşla optimal oynanış ayarları sağlayabiliyor. Bunun içişe GeForce Experience uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Uygulama sisteminiz için en iyi ayarları belirleyebiliyor. Yeni desteklenen oyunlar ise: Darksburg, Disintegration, Fishing Planet, House Flipper, Justice RTX, Outer Wilds, Persona 4 Golden, Pistol Whip, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated ve Trackmania.

G-Sync uyumlu monitörler listesi de genişlemeye devam ediyor. Son olarak listeye 3 yeni monitör daha eklenmiş durumda. Bu monitörler ise; Dell S2721HGF, Dell S2721DGF ve Lenovo G25-10.

Her zaman olduğu gibi sürücülerdeki bazı sorunlar da 451.67 ile çözüme kavuşturuluyor. Özellikle 144 Hz HDMI ekranların 120 Hz tazeleme oranı üzerine çıkmasını engelleyen bir sorun düzeltilmiş durumda.

Yeni NVIDIA sürücülerini GeForce Experience uygulaması üzerinden hemen indirip yükleyebilirsiniz. Ayrıca, buraya tıklayarak da yine size uygun sürücüleri edinmeniz mümkün.

İlginizi çekebilir: Death Stranding PC’de DLSS 2.0 Desteğine Sahip Olacak