Anasayfa Haber Thronebreaker: The Witcher Tales iOS ve iPadOS İçin Çıktı

Thronebreaker: The Witcher Tales iOS ve iPadOS İçin Çıktı

Thronebreaker: The Witcher Tales iOS

iPhone ve iPad platformları için Thronebreaker: The Witcher Tales çıktı.

CD Projekt RED tarafından iOS ve iPadOS platformu için The Witcher dünyasında geçen tek oyunculu yepyeni bir oyun yayınlandı. 2018 yılı sonunda Gwent: The Witcher Card Game ile birlikte duyurulan Thronebreaker: The Witcher Tales daha önce PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformları için çıkış yapmıştı.

The Witcher 3: Wild Hunt‘taki ikonik anlardan sorumlu geliştiriciler tarafından tasarlanan oyun, iki Kuzey Diyar’ın savaş gazisi olan Lyria ve Rivia kraliçesi Meve‘nin muhteşem masalını anlatıyor. Yakın bir Nilfgaardian istilasıyla karşı karşıya kalan Meve, bir kez daha çözüme gitmeye zorlanıyor ve karanlık bir yıkım ile intikam yolculuğuna çıkıyor.

Oyunu satın alanlar ücretsiz dijital pakete de sahip oluyor. Bu paket içerisinde soundtrack, konsept çizimler ve Lyria haritası yer alıyor. Bu arada oyunun daha sonra Android platformu için de geleceğini belirtelim. Öte yandan, maalesef henüz net bir tarih verilmiyor ve bu yılın sonlarına işaret ediliyor.

Son olarak, iPhone ve iPad için Thronebreaker: The Witcher Tales’in App Store’da 69.99 TL fiyat ile satışta olduğunu belirtelim.


İlginizi çekebilir: The Witcher Serisi, 50 Milyondan Fazla Sattı