Anasayfa Haber Watch Dogs Legion Çıkış Tarihi Duyuruldu

Watch Dogs Legion Çıkış Tarihi Duyuruldu

Ubisoft, düzenlemiş olduğu UbiForward konferansında daha önceden ertelemiş olduğu Watch Dogs Legion’ın yeni çıkış tarihi duyurdu.

Ubisoft tarafından ertelenen Watch Dogs Legion için merak edilen yeni çıkış tarihi UbiForward etkinliği sırasında açıklandı. Yayınlanan yeni videolar ile beraber duyurulan Watch Dogs Legion çıkış tarihi, 29 Ekim 2020 olarak açıklandı.

Yayınlanan sinematik fragman ile beraber duyurulan çıkış tarihinin haricinde oyunun bazı detayları da Ubisoft tarafından açıklandı. Serinin önceki oyunlarına kıyasla oyunculara bambaşka bir oynanış deneyimi sunmayı hedefleyen Ubisoft, bu kısımda açık dünyada gördüğümüz tüm karakterleri kontrol etmemize olanak sağlıyor.

Bununla beraber serinin diğer oyunlarında olduğu gibi hackleme yetenekleri üzerine odakladığımız Legion’da hemen aşağıdaki yayınlanan videolardan da görebileceğiniz gibi M16 ajanında güçlü bir sokak dövüşçüsüne kadar birçok farklı karakteri yönetebiliyoruz.

Bu sayede daha önceden alışık olmadığımız bir oynanış deneyimini oyunculara sunmayı hedefleyen Ubisoft, ayrıca serinin yeni oyunuyla birlikte birçok yeni oynanış mekaniğini de oyunculara sunuyor.