Anasayfa Haber Galaxy J8 Android 10 Güncellemesi Başladı

Galaxy J8 Android 10 Güncellemesi Başladı

Galaxy J8 Android 10 Güncelleme

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, fiyat/performans odaklı Galaxy J8 modeline Android 10 ile birlikte One UI 2.0 arayüzünü getiriyor.

Samsung’un artık üretimini yapmadığı J serisi telefonlarının sonuncusu olan Galaxy J8, ikinci ve son büyük güncelleme ile Android 10 sürümüne yükseltildi. Rusya’da kullanıma sunulan yeni güncelleme J810FPUU4CTG3 yazılım sürümü ile birlikte geliyor ve güncel güvenlik paketini içeriyor.

Galaxy J8’in Android 10 yükseltmesi ile birlikte mevcut arayüz olan One UI 1.0 üzerinde birçok geliştirme yapılmış ve One UI 2.0 olarak güncellenmiş. Duvar kağıtlarını ve temayı koyulaştırabileceğiniz gelişmiş karanlık/gece modu, yeni yönlendirme hareketleri, daha akıcı animasyonlar, daha net uygulama simgeleri ve renkleri gibi bir dizi yeni özelliğe yer verilmiş. Ek olarak daha net bir arayüze sahip güncellenmiş bir kamera uygulaması, bu geliştirmelerin en önemli getirileri arasında.

Akıllı telefon, Android 10 güncellemesi ile beraber yeni nesil amiral gemisi telefonlarda bulunan ekran kaydetme gibi özellikleri de barındırıyor. Ayrıca çıktığı dönem bir fiyat/performans telefonu olan Galaxy J8’in yeni bir güncelleme alması ve One UI 2.1’e yükselmesi pek olası gözükmüyor. Zira Samsung’un 2 büyük güncelleme sonrası sürüm güncellemesi sunmama politikasına göre, Android 8 ile piyasaya sürülen model 2 büyük güncellemeyi almış olacak.

Galaxy J8 Android 8

Son olarak Rusya’daki kullanıcıların güncellemeyi indirip kullanabildiğini belirtelim. Ancak ülkemizde bu yazılımın henüz test aşamasında olduğunu ve Samsung Türkiye’nin güncellemeyi 1 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında kullanıcılara sunmayı planladığını söylemekte fayda var.