Anasayfa Haber Sen Neredeysen Teknoloji Orada İndirimleri Başladı

Sen Neredeysen Teknoloji Orada İndirimleri Başladı

MediaMarkt’ın 13 – 16 Temmuz tarihleri arasında geçerli Sen Neredeysen Teknoloji Orada İndirimleri başladı.

Kampanya ismine uygun olarak bu kez hem ev hem de dışarıdayken yanınızdan ayırmayacağınız powerbank, akıllı telefon, bluetooth kulaklık ve akıllı saat gibi ürünlerde indirimler sizi bekliyor. Hem MediaMarkt mağazaları hem de mediamarkt.com.tr’de sunulan bu kampanya 13 – 16 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Öne çıkan indirimlerden bazıları şu şekilde:

Samsung Galaxy M21S

Android 10 işletim sistemi ve OneUI 2 arayüzü ile kutudan çıkan M21S, 8 çekirdekli işlemciye, 4 GB RAM belleğe ve 64 GB’lik depolama alanına sahip. Arka yüzünde 3 kameralı bir yapıya sahip olan Galaxy M21S’nin fiyatı indirim süresinde 2.999 TL olarak belirlenmiş durumda.

TTech 10.000 mAh Taşınabilir Batarya

TTech’in powerbank modeli iki farklı güç çıkışına ve kalan batarya ömrünü kolayca öğrenmenizi sağlayan LCD ekrana sahip. 10.000 mAh’lık geniş batarya sayesinde mobil cihazlarınızı kolaylıkla istediğiniz yerde şarj edebiliyorsunuz. TTech powerbank indirim kapsamında 189 TL’den satın alınabiliyor.

AMAZFIT GTR Akıllı Saat

Klasik saatlerden akıllı saatlere geçmek isteyenler için AMAZFIT’in GTR modelleri son derece uygun seçenekler olarak ön plana çıkıyor. Hızlı işletim sistemi ve canlı ekranıyla hem Android hem de iOS cihazlarınızla eşleyebildiğiniz AMAZFIT GTR’yi şu anda 949 TL’den satın alabiliyorsunuz.