Anasayfa Haber MediaMarkt Evlilik Kampanyası Başladı

MediaMarkt Evlilik Kampanyası Başladı

MediaMarkt 17 – 19 Temmuz tarihleri arasında yeni evlenecek çiftler ve evlerini yenilemek isteyenler için çok özel bir kampanya başlatıyor.

Evlilik kampanyası kapsamında beyaz eşya, küçük ev aletleri, televizyon, süpürgeler başta olmak üzere birçok kategoride indirimler sizi bekliyor. Üstelik bu indirimlerden hem MediaMarkt mağazaları hem de mediamark.com.tr üzerinde yararlanabilirsiniz.

Öne çıkan indirimlerden bazıları şu şekilde:

PHILIPS Azur Buharlı Ütü

3000W güce sahip olan Azur Buharlu Ütü, özenle seçip aldığınız giysilerinizi düzende tutmanız için size tüm imkanları sağlıyor. Dakikada 240 grama kadar buhar üretebilen Azur’u hazır hale getirmeniz ise sadece 2 dakika sürüyor. Evlilik Kampanyası dahilinde fiyatı 699 TL’ye düşmüş durumda.

ELECTROLUX EW6F4923EB Çamaşır Makinesi

Yeni evlenecekler için olmazsa olmaz eşyalardan biri de çamaşır makinesi. Electrolux’ün 1200 devirli, A+++ enerji verimliliği sunan çamaşır makinesi 9 kg’lik hacmiyle de tek seferde giysilerinizin büyük bölümünü yıkayabiliyor. Ayrıca indirim süresinde bu ürünü 2.699 TL’den satın alabileceksiniz.

BOSCH SMS44DW00T Bulaşık Makinesi

Bosch’un 4 farklı programa sahip olan çamaşır makinesi, A+ enerji sınıfı özellikleriyle dikkat çekiyor. Dayanıklı yapısı ve program hakkında bilgi sunan ekranı sayesinde de bulaşıklarınızın ne durumda olduğunu her zaman görebiliyorsunuz. BOSCH SMS44DW00T Bulaşık Makinesi indirim dönemine özel olarak 2.299 TL’den satın alınabiliyor.