Anasayfa Haber Ünlü Aktör Henry Cavill, Kendi Oyun Bilgisayarını Topladı

Ünlü Aktör Henry Cavill, Kendi Oyun Bilgisayarını Topladı

henry cavill

Bilgisayar oyunlarına ilgisiyle bilinen Henry Cavill, ayrı gelen tüm bileşenleri bir araya getirerek kendi oyun bilgisayarını inşa etti.

Henry Cavill’ı Batman v Superman, Man of Steel ve özellikle son dönemdeki The Witcher dizisiyle tanıyoruz. Ünlü aktör aslına bakılırsa geçmişte PC oyunlarına sevgisini asla gizlememişti. The Witcher deneyimi ilk olarak The Wild Hunt’da başladı ve ikincisi en zor seçenekte olmak kaydıyla iki kez oyunu bitirdi. Ayrıca Total War: Warhammer 2’yi altı kez tamamladı.

Rivyalı Geralt şimdilerde ise yeni bir Instagram yayınında kendi oyun bilgisayarını topladı. Barry White’ın müziği eşliğinde kutusundan yeni çıkan parçaları birleştirmek için çaba sarf eden Cavill, zaman zaman zorluklar yaşadı.

https://www.instagram.com/p/CCs-N1Eh2Z5/

Hepimizin bildiği gibi, sıfırdan bir oyun bilgisayarı toplamak her zaman sorunsuz değildir. Aktör, ilk sıkıntılı anını Ryzen 9 3900X’i ASUS ROG Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) anakartına yerleştirmeye çalışırken yaşıyor. Ancak oldukça nazik davrandığını söylemek mümkün. Haklı olarak CPU pinleri oldukça hassas ve kolaylıkla kırılabiliyor.

Daha sonra ise Cavill’ın sıvı soğutucuyu PC kasasına sığdırmak için mücadele ettiğini görüyoruz. Her şey hazır olduğunda ise en önemli ana geliyoruz: güç düğmesine basmak. Her şey iyi görünse de pompanın OLED ekranının ters olduğunu fark ediyor. Henry daha sonra bunu düzeltmek için parçaları söküp tekrardan uğraş veriyor. Ancak sıvı soğutucunun yazılımında pompanın ekranını çevirmek için bir seçenek mevcut. Ayrıca takılıyken manuel olarak da döndürmek mümkün.

Ekran kartı modelini tam olarak göremesek de muhtemelen RTX 2080 Ti olmalı. Ayrıca CPU tarafında küçük performans farklarıyla gelen 3900XT modelinin yerine 3900X tercih ettiğini belirtelim.