Anasayfa Haber Lenovo Legion Phone Duel Fiyatı ve Özellikleri

Lenovo Legion Phone Duel Fiyatı ve Özellikleri

Lenovo Legion Phone Duel Fiyatı ve Özellikleri

Lenovo, Legion markalı oyun telefonunu tanıttı. Peki, Lenovo Legion Phone Duel fiyatı ve özellikleri nasıl?

Lenovo tarafından ilk ipucu Şubat ayında verilen Legion markalı oyun telefonu sonunda görücüye çıktı. İşte, Çin’de Legion Phone Pro olarak anılan Lenovo Legion Phone Duel fiyatı ve özellikleri.

Lenovo Legion Phone Duel Özellikleri

Lenovo Legion Phone Duel oldukça başarılı özellikler ile geliyor. Cihazda 6.59 inç büyüklüğünde 144 Hz tazeleme oranına sahip 19:5.9 Full HD OLED ekran bulunuyor. Bu sayede ürün akıcı hareketler ve daha iyi tepki süresi anlamında iddialı.

Gücünü oyun odaklı Qualcomm Snapdragon 865+ çipsetinden alan Legon Phone Duel, 16 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar depolama seçeneklerine sahip. Cihaz, oyun özellikleri sunarken soğutma konusunda da sıkıntı yaratmamak üzere termal çözümlere de özen göstermiş. Bunun için sıvı soğutma ve bakır borular kullanılmış. Bataryalar ise ellerinizin dayanacağı kenarlara konumlandırılmış. Böylece anakarta bastırmamanız sağlanmış. İki adet 2.500 mAh kapasiteli batarya ise 90W Turbo Power şarj destekliyor ve 10 dakikada yüzde 50, 30 dakikada tam şarja imkan tanıyor.

Legion Phone Duel yatay yönlendirme düşünülerek tasarlanmış. Bunun bir göstergesi de 20 MP pop-up ön kameranın üstte değil yanda yer alması. Böylece kamerayı sadece selfie için değil, oyun yayını yapmak için de kullanabilmeniz sağlanmış. Arkada ise 64 MP f/1.2 diyaframlı sensör ve 16 MP ultra geniş sensör bulunuyor. Ürünün 239 gram ağırlığında ve 9.9 mm kalınlığında olduğunu da belirtelim.

Lenovo Legion Phone Duel Fiyatı

Legion Phone Duel bu ay içerisinde belirli pazarlarda satışa sunulacak. Fiyatın da yine pazara göre değişiklik göstermesi bekleniyor.