Anasayfa Haber Samsung Galaxy S20 Fan Edition Nasıl Olacak?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition Nasıl Olacak?

Galaxy S20 Fan Edition

Samsung Galaxy S20 Fan Edition modelinin sürüm ayrıntıları, fiyatlandırması ve kamera kurulumu hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Samsung’un Galaxy S20’nin kırpılmış bir sürümünü piyasaya süreceğini bir süredir biliyorduk. Şimdilerde ise Galaxy S20 Fan Edition hakkında daha fazla bilgi ortaya çıktı.

Samsung, mevcut piyasa koşulları ile amiral gemisi telefonlarının artan fiyatları nedeniyle 1000 dolardan fazla harcama yapmak istemeyen ancak amiral gemisi telefon deneyimine yakın bir deneyim talep eden müşterileri için “Lite” modellerini sunuyordu ve buna en güzel örnek Galaxy S10 Lite modeliydi. Şirket, şimdi ise aynı uygulamayı Galaxy S20 üzerinde hayata geçirecek.

Galaxy S20 Fan Edition Snapdragon 865 işlemci, 6GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Böylelikle şirket, Galaxy S20 fiyatını düşürmek için önemli kesintiler yapmış olacak ve aynı zamanda da telefonu Galaxy A serisinin seviyesine düşürmeyecek. Ayrıca Samsung, cihazda beklentilerin aksine 50 megapiksel ISOCELL GN1 kamera sensörünü kullanmayarak, oldukça temel bir kurulum olan 12 megapiksel geniş açılı, 12 megapiksel ultra geniş ve 3x optik zoomlu 8 megapiksel telefoto sensörünü kullanacak. Telefonun arkasında bir ToF veya makro kamera bulunmayacak ancak ön tarafta 32 megapiksel selfie kamerası mevcut olacak. Ayrıca yaklaşan cihazın ekran boyutunun 6.5 ile 6.7 inç arasında olması bekleniyor. Bu da 6.2 inç Galaxy S20 ve 6.7 inç Galaxy S20+ arasında bir boyuta sahip olacağı anlamına geliyor.

Yıl sonuna kadar 5 milyon adet cihaz satmayı planlayan Samsung’un bu yıl Ekim ayında Galaxy S20 Fan Edition’ı piyasaya sürmesi bekleniyor. Son olarak, Galaxy S20 Fan Edition fiyatının daha önce satışa sunulan ve fiyatı 650 dolar olan Galaxy S10 Lite’tan 100 dolar daha yüksek olmasını beklediğimizi belirtelim.