Anasayfa Video ASUS ROG Zephyrus G14 Anime Matrix Dizüstü Bilgisayar Kutu Açılışı

ASUS ROG Zephyrus G14 Anime Matrix Dizüstü Bilgisayar Kutu Açılışı

ASUS ROG Zephyrus G14 dizüstü bilgisayarı daha önce detaylı olarak incelemiştik, şimdi de bu bilgisayarın hayli ilginç bir sürümünü kutusundan çıkarıyoruz.

Asus, Zephyrus G14 dizüstü bilgisayarlarıyla oyunculara 14 inçlik bir pakette çok ciddi bir performans sunuyor. Hafif, ince ve rahatça taşınabilir olması için tasarlanan Zephyrus G14 modellerinde yeni nesil AMD Ryzen işlemciler ve Nvidia RTX ekran kartları bir arada kullanılıyor. Bu cihazın çok detaylı incelemesini bir süre önce yayınlamıştık, aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

ASUS ROG Zephyrus G14 İncelemesi

Asus bu dizüstü bilgisayarı çok farklı donanım özellikleriyle sunuyor. Değişik güçteki işlemci ve grafik yongaların yanı sıra, farklı çözünürlük ve yenileme hızına sahip ekran seçenekleri de tüketiciye sunuluyor. Tabii buradaki amaç geniş bir fiyat yelpazesi oluşturmak ve değişik bütçelere de rahatça hitap edebilmek.

Ancak bu seçeneklerin haricinde bir de Anime Matrix kod adlı bir sürüm var ki, bunun sunduğu özellik çok daha farklı. Biz G14 incelemesini yaparken bu modele erişme imkanımız olmamıştı. Ancak sonradan elimize ulaşınca bunun için de bir kutu açılışı videosu çekmeye karar verdik. Bu sayede Anime Matrix teknolojisini size göstermek istedik.

Bu videomuzda Asus Zephyrus G14 Anime Matrix modelini kutusundan çıkarıyoruz. Bu modeli diğer G14 varyasyonlarından ayıran ana özelliği de videomuzda görebilirsiniz. İyi seyirler dileriz!