Anasayfa Haber iPhone 12 Şarj Kablosu Ortaya Çıktı

iPhone 12 Şarj Kablosu Ortaya Çıktı

iPhone 12 şarj kablosu

Son yapılan sızıntılarla beraber iPhone 12’nin merak edilen şarj kablosu ortaya çıktı.

Bu yılın sonuna doğru tanıtılması beklenen iPhone 12 serisi ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bugün ise güvenilir kaynaklarca paylaşılan raporlarla birlikte bir süredir gündemde olan iPhone 12 şarj kablosu ortaya çıktı.

Bildiğiniz üzere L0vetodream daha önceden yapmış olduğu sızıntılarla beraber Apple’ın iPhone 12 serisi ile beraber yeni bir Lightning kablosu üzerinde çalıştığını iddia etmişti. Bu kısımda Apple’ın plastik sarımlı kablo yerine örgülü bir kablo tasarımını tercih edeceğine dikkat çeken L0vetodream, aynı zamanda yeni nesil şarj kablosunun USB-C çıkışlı olacağını da belirtmişti.

Tüm bu iddiaların ardından bugün ise yine L0vetodream tarafınca iPhone 12’nin merak edilen şarj kablosu yeniden sızdırıldı. Bu doğrultuda ise yeni nesil kablonun örgülü tasarımı sayesinde kolay kırılma sorununu da ortadan kaldıracağını ifade eden L0vetodream, Apple’ın yeni Lightning kablo tasarımıyla birlikte daha sağlam bir malzemeye geçiş yapacağının da altını özellikle çizdi.

Şimdilik, Apple cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Apple’a yakın kaynaklarca aktarılan bilgilerde Apple’ın yeni iPhone modelleriyle beraber, daha dayanıklı bir şarj kablosu tasarımını kullanıcılara sunacağı düşünülüyor. Son olarak, hemen aşağıdaki görselden iPhone 12’nin sızdırılan şarj kablosu tasarımını inceleyebilirsiniz.

iPhone 12 şarj kablosu
iPhone 12 Şarj Kablosu