Anasayfa Haber Hataları Düzelten NVIDIA GeForce 451.85 Hotfix Sürücüsü Yayınlandı

Hataları Düzelten NVIDIA GeForce 451.85 Hotfix Sürücüsü Yayınlandı

GeForce 451.85 Hotfix

NVIDIA GeForce 451.85 sürücüsü, Death Stranding ve birkaç oyundaki çeşitli hataları çözüme kavuşturuyor.

NVIDIA tarafından GeForce 451.85 Hotfix sürücüsü yayınlandı. Bu opsiyonel sürücü ile başta Death Stranding olmak üzere birkaç oyunda daha karşılaşılan hataların çözümüne odaklanılmış.

Özellikle GeForce RTX 20 veya GeForce GTX 16 serileri ile Death Stranding oynarken görülen doku bozulması hatası bu sürücü sonrasında düzeltiliyor.  Sürücünün bundan birkaç hafta önce sunulan ve Death Stranding, Horizon: Zero Dawn, F1 2020 oyunları için hazır NVIDIA GeForce 451.67 sürümünü temel aldığını da belirtelim. Hotfix kapsamındaki hata düzeltmelerinin tamamı, NVIDIA’nın sonraki düzenli aralıklarla gelen sürücü güncellemesinde de yer alacak. Öte yandan, bu güncellemenin ne zaman geleceği belirsiz. Yani oyunlarda sorun yaşamak istemiyorsanız beklemeden bu sürücüyü yüklemeniz yerinde bir karar olacaktır.

Sürücü ile Shadow of the Tomb Raider’ın çökmesi, Forza Motorsport 7’deki teklemesi için de çözüm geliyor. Bazı oyunların oynarken birkaç saniye sonrası donması da düzeltilirken Samsung 27 inç Odyssey G7 oyun monitörü için de G-Sync desteği ekleniyor.

Bu güncel ekran kartı sürücünün GeForce Experience uygulamasında gözükmeyeceğini de belirtelim. NVIDIA GeForce 451.85 Hotfix sürücüsü için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.