Anasayfa Haber Bülten Monster’dan G-SYNC Destekli Oyuncu Monitörü: Aryond A27 V1.1

Monster’dan G-SYNC Destekli Oyuncu Monitörü: Aryond A27 V1.1

Monster Aryond A27 V1.1

Dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları alanında faaliyet gösteren teknoloji markası Monster Notebook, oyun ve profesyonel kullanım odaklı Aryond A27 V1.1 monitörü satışa sundu.

Türkiye’de faaliyet gösteren bilgisayar markası Monster Notebook, teknoloji tutkunları için yeni teknoloji alanlarına açılıyor. 28 Temmuz itibariyle tüm Monster Notebook mağazalarında ve dijital satış kanallarında kullanıcıların beğenisine sunulan Aryond A27 V1.1 monitör, oyunseverlere ve profesyonellere hitap ediyor.

Aryond, 240 Hz yenileme hızına ve FHD (1920×1080) çözünürlüğe sahip. Oyunseverlerin yüksek FPS’te akıcı oyun deneyimi yaşamasını hedefleyen monitör, rakipleriyle rekabete giriyor. Aryond ayrıca, 3000-1 kontrast değeri ile dengeli ve derin siyah renkler sunarken; 400 Nit parlaklık da sağlıyor. 1 ms tepki süresi, %119.9 SRGB renk gamı, HDR ve DCR özellikleri de monitörün diğer özelliklerinden.

Aryond A27 V1.1 özellikleri

27’’ 1500R kavise sahip paneli ile kolay ve rahat bir takip imkânı sunan Aryond A27 V1.1, kullanıcılara yüksek tempo gerektiren tüm oyun ve programlar için konfor vaadi ile geliyor. Standart, film, fotoğraf ve oyun modu olmak üzere dört farklı seçeneği bir arada sunan cihaz, VA paneli ile ön plana çıkıyor.

AMD FreeSync ve NVIDIA G-Sync teknolojileri ile desteklenen monitör yırtılma, gecikme ve kayma gibi görüntü bozulmalarını da minimuma indirmeyi hedefliyor. Gölgelenme ve keskinlik problemlerine karşı da monitörün MRPT teknolojisini desteklediğini belirtelim.

Ekranda oluşan ışık titreşimlerini engelleyen anti-flicker teknolojisini de içeren cihaz, düşük mavi ışık filtresi ile de zararlı mavi ışıkları süzgeçten geçirebiliyor.

RGB aydınlatma özelliği ile oyun atmosferi kazandıran Aryond A27 V1.1’in ayarlanabilir standı hem oyuncular için hem de uzun saatler boyunca ekran kullanan profesyoneller için ideal görüş açıcısı ve ergonomik bir kullanım vaat ediyor.

Aryond A27 V1.1 Stand

130 mm yükselebilen, 30 derece sağa ve sola dönebilen monitör, öne 5 derece, arkaya ise 15 derece ayarlanabiliyor. Ayrıca mimarlık, mühendislik, görsel efekt ve 3D animasyon gibi alanlarda çalışan profesyoneller düşünülerek monitöre 90 derecelik açı formunda dikey olarak kullanılabilme özelliği de eklenmiş.

Son olarak Aryond’un kutu içeriğinde, HDMI ve Display Port kablosu yer aldığını, stand ayağının da montajlı şekilde çıktığını belirtelim.