Anasayfa Haber PS Plus Ağustos 2020 Oyunları Açıklandı

PS Plus Ağustos 2020 Oyunları Açıklandı

PS Plus Ağustos 2020 oyunları

PS Plus Ağustos 2020 oyunları Sony tarafınca resmi olarak açıklandı.

Temmuz ayında NBA 2K20 ve Rise of The Tomb Raider oyunlarını PS Plus abonelerine dağıtan Sony, şimdi de Ağustos ayında hangi oyunları ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı. Peki, PS Plus Ağustos ayında hangi oyunlar PlayStation 4 kullanıcıları ile buluşacak? İşte karşınızda PS Plus Ağustos 2020 oyunları!

PS Plus Ağustos 2020 Oyunları Belli Oldu

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde yapılan sızıntıyla beraber Sony’nin Ağustos ayı içerisinde Prey, The Division 2 ve Tekken 7 oyunlarını ücretsiz olarak dağıtacağı iddia edilmişti. Ancak bugün Sony’nin yapmış olduğu açıklamayla beraber bu iddiaların asılsız olduğunu ve Ağustos ayı içerisinde Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered ve Fall Guys: Ultimate Knockout oyunlarının ücretsiz olarak dağıtacağını görmekteyiz.

PS Plus Ağustos 2020 oyunları

Sony tarafınca yapılan açıklamayla beraber aynı zamanda söz konusu oyunların ne zaman indirmeye sunulacağı da belli oldu. Bu kısımda Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered’ın 28 Temmuz‘da indirmeye sunulacağı ifade eden Sony, Fall Guys: Ultimate Knockout oyununun da 4 Ağustos‘ta indirmeye sunulacağı belirtti.

Ayrıca Sony, PS Plus’ın 10. yılının şerefine bazı PS Plus abonelerine de 60 TL değerinde hediye bakiye de yükledi. Ancak söz konusu bu bakiyelerin rastgele dağıtıldığından dolayı tüm PS Plus abonelerini kapsamadığını da belirtelim.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

31 Mart 2020 yılında çıkışını gerçekleştirilen Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, sadece hikaye moduyla beraber oyuncuların karşısına çıkmıştı. Serinin altıncı oyununu yeniden geliştiren Activision, oyunun grafiklerini, seslerini ve bazı oynanış mekaniklerini yeniden elden geçirmişti.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaing Remastered PS Store Fiyatı: 179 TL

Fall Guys: Ultimate Knockout

100 kişilik çevrimiçi çok oyunculu yapısıyla ön plana çıkan oyun, hem eğlenceli grafikleri ve hem de sürükleyici oyun yapısıyla ön plana çıkmayı başarıyor.