Anasayfa Video XDrive Bayraktar Oyun Ve İş İstasyonu İncelemesi

XDrive Bayraktar Oyun Ve İş İstasyonu İncelemesi

XDrive tarafından tasarlanan ve üretilen Bayraktar oyun ve iş istasyonunu yerinde inceledik.

Son yıllarda “gaming” tabir edilen ürünlere verilen önem ve yapılan yatırım dünya çapında hayli arttı. İster PC, ister konsolda oyun oynamak artık sadece küçük bir kesimin değil, tüm bir neslin ana hobilerinden biri haline geldi. Tabii video oyunlarıyla büyüyen bu nesil şimdi yetişkin statüsüne ulaştığı ve kendi gelirini elde ettiği için bu gelişme şaşırtıcı değil. Oyunlar artık insan uygarlığının doğal bir parçası haline geldi denebilir.

Tabii “gaming” dendiği zaman çoğunlukla akla ilk gelen ürünler PC donanımları olsa da, aslında bu etiketi taşıyan pazar çok daha geniş bir kapsama sahip. Oyuncuların ihtiyaçlarına ve özellikle de rahatına hitap eden mobilyalar da bu başlık altında ciddi bir paya sahip. XDrive markası oyunculara hitap eden koltuk ve masa gibi mobilyalara yatırım yapan, bu yolda ciddi adımlar atan en önemli isimlerden biri.

XDrive adı altında piyasaya çıkarılan ürünlerin yerli tasarım ve üretim olduğu da markanın özellikle altını çizdiği bir husus. Markanın portföyündeki en yeni ürünlerden biri olan Bayraktar oyun ve iş istasyonu için de aynı detay geçerli. XDrive Bayraktar yarı kapalı diyebileceğimiz türden bir iş ve oyun kabini, içine giren kullanıcının oynadığı oyuna ya da yaptığı işe odaklanmasını sağlamayı amaçlıyor.

Bayraktar’ın en önemli özelliklerinden biri tepeden inen ve tamamen elektronik olarak ayarlanabilen hidrolik destekli monitör taşıyıcı kolu. Bu kola çok sayıda monitör bağlayarak çok geniş bir simülatör ya da mühendislik tasarım istasyonu haline getirmek mümkün olabiliyor. Ayrıca firma Bayraktar’ı siparişe özel ürettiğinden, istenirse kullanıcının ihtiyacına yönelik modifikasyonları da rahatça yapabiliyor. Ve tabii ki ürün yerli üretim olduğundan, uzun vadede teknik destek ve yedek parça sorunlarının da yaşanmayacağının altı çiziliyor.

XDrive Bayraktar hakkında daha fazla bilgi edinmek için buradaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.