Anasayfa Haber Hyper Scape Çıkış Tarihi Duyuruldu

Hyper Scape Çıkış Tarihi Duyuruldu

Hyper Scape Çıkış Tarihi

PC, Xbox One ve PlayStation 4 için Hyper Scape çıkış tarihi 11 Ağustos olarak açıklandı.

Ubisoft yapımı bilim-kurgu battle royale oyunu Hyper Scape açık beta süreci sonrasında tam çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Şirket son olarak Hyper Scape çıkış tarihi için 11 Ağustos açıklamasında bulundu. Oyunun PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına geleceğini de belirtelim.

Oyunun beta testleri ise şimdiye kadar PC platformunda yapıldı. Neyse ki PC ile oyun konsolu sahipleri aynı tarihte bu battle royale deneyimini yaşayabilecek. Çapraz ilerleme desteği sayesinde hesap sahiplerinin PC sürümünde satın aldığı ve kilidini açtığı nesneleri oyun konsollarında da kullanabilmesi mümkün hale getirilmiş.

Türden alışık olduğumuz şekilde Hyper Scape ilk sezon içerikleri ile gelecek. Dragonfly orta menzilli silahı ve Magnet hack tuzağı yeteneği bunların başında geliyor. 100 seviyeli Battle Pass da ücretsiz ve ücretli oyuncuların hizmetinde olacak. The Crowncast Twitch uzantısı ise izleyicilerin yayıncının oyunu ile etkileşime girmesini ve bazı yükseltmeler sunmasını sağlıyor.

Ubisoft, PC oyuncularının oyun içi gerçek para olan 600 Bitcrown kazanması için de bir şans sunuyor. Devam eden betayı bir saat boyunca oyun oynayarak veya bir saat boyunca Uplay hesabıyla bağlı Hyper Scape’in Twitch yayını izleyerek kazanmak mümkün. Bunun için son tarih ise 2 Ağustos.