Anasayfa Haber Bülten Akıllı Robot Süpürge: Eufy RoboVac G10 Hybrid

Akıllı Robot Süpürge: Eufy RoboVac G10 Hybrid

Eufy RoboVac G10 Hybrid

Yeni Eufy RoboVac G10 Hybrid hem ıslak hem kuru temizlik yapabilmesi, Akıllı Dinamik Navigasyon özelliği ve mobil uygulamayla yönetilebilmesi ile tüketicilerin hayatına kolaylık ve rahatlık vaadi ile geliyor.

Düzenli ve otomatik çalışarak temizlik için ayrılan vakit ve enerjiyi hayata geri kazandıran robot süpürgeler, her geçen gün Türkiye’deki tüketicilerin de beğenisini kazanıyor. Anker’in robot süpürge markası Eufy ailesine yeni eklediği RoboVac G10 Hybrid, kuru temizliğin yanı sıra, ıslak temizlik görevini de üstlenebiliyor.

Akıllı Dinamik Navigasyon teknolojisi sayesinde tüm evin dijital haritasını çıkartarak temizlik yapan RoboVac G10 Hybrid, bu sayede ev temizliğini standart bir robot vakum süpürgeye göre 2 kat daha hızlı tamamlamayı vaat ediyor. Standart süpürgelerin 100 dakikada tamamlayabildiği ev temizliği, G10 Hybrid ile 50 dakikada yapılabiliyor.

İnce tasarımı ile koltuk, sehpa gibi mobilyaların altına girebilen akıllı cihaz, çarpışma önleme teknolojisini de bulunduruyor. Ayrıca özel uçları ile köşe temizliği de yapabiliyor.

Emiş Gücü

Eufy ailesindeki en güçlü robot süpürgelerden biri olan G10 Hybrid, 2000 Pa’lık emiş gücü ile arkasında sert yüzeyler kadar, halı ve kilimlerin de kir, toz ve kırıntılardan arındığı, derin temizlik yapılmış bir ev hedefliyor. Küçük dostlarımızın bıraktığı tüy gibi kalıntıları da temizleyebilen G10 Hybrid, kuru ve ıslak temizlik arasında ekstra temizlik yapma ihtiyacını da karşılıyor.

3 Noktalı Sistem ve Filtre

Anker’e göre G10 Hybrid’in etkili bir temizlik yapmasının iki sırrı var. Eufy’nin 3 noktalı temizlik sistemi, emiş yuvasının yanına, dönen fırça ve yan fırçalar ekliyor. Böylece zor noktalara dahi ulaşıyor ve çevresindeki en ufak parçayı bile yakalayabiliyor. Ayrıca en ufak partikülleri bile hapseden yüksek performanslı ve yıkanabilen bir filtre kullanıyor.

Mobil Uygulama Desteği

Üst kapağı temperli camdan yapılan G10 Hybrid Robot süpürge, çalışırken 55 dB ses seviyesine ulaşarak bir mikrodalga fırından sessiz çalışabiliyor.

Anker_Eufy RoboVac G10 Hybrid_2

Eufy RoboVac G10 Hybrid, sahip olduğu Wi-Fi bağlantısı sayesinde mobil uygulaması üzerinden kolayca, her yerden yönetilebiliyor. Bir kez programlandığında, belirtilen sıklıkta ve zamanda kendiliğinden çalışan robot süpürge, 90 dakikaya kadar çalışabiliyor ve şarjı bittiğinde istasyonuna otomatik olarak dönebiliyor.

Google Asistan ve Amazon Alexa gibi sesli asistanlarla bağlantı kurabilen G10 Hybrid, böylece sesli komutlarla da çalıştırılabiliyor.