Anasayfa Haber Galaxy A42 5G, Snapdragon 690 ile Gelebilir

Galaxy A42 5G, Snapdragon 690 ile Gelebilir

Samsung’un yeni orta sınıf akıllı telefonu Galaxy A42’nin pil kapasitesi, işlemcisi ve bellek özellikleri Geekbench’te ortaya çıktı.

Samsung, Galaxy M51 ve Galaxy A42 dahil olmak üzere çeşitli orta sınıf akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor. Bu yeni telefonlar ile ilgili bilgiler de sızdırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Galaxy A42’nin 5G varyantından bahsedilmişti. Şimdilerde ise telefonun pil kapasitesi, işlemcisi ve bellek özellikleri de ortaya çıktı. Buna göre Galaxy A42, Snapdragon 690 işlemci ve 5.000 mAh batarya donanımlarıyla piyasaya sürülebilir.

Galaxy A42 ile ilgili bu bilgilere Geekbench üzerinde yapılan testler ile ulaşabiliyoruz. Geekbench’teki verilere göre akıllı telefonda Snapdragon 690, sekiz çekirdekli işlemci ve 4GB RAM bulunuyor. Aynı zamanda cihaz, Android 10 yüklü olarak kullanıcılara sunulacak. Performans tarafında da akıllı telefon Geekbench tek çekirdekli CPU testinde 615 puan, çok çekirdekli testte ise 1799 puan kazandı.

Samsung-Galaxy-A42-5G-Geekbench

Bunların yanında piyasaya sürülecek yeni akıllı telefonun batarya bilgilerine de Safety Korea’nın sertifika veritabanından erişebiliyoruz. Orta sınıf akıllı telefon, 5.000 mAh batarya kapasitesine sahip olacak ve 128 GB dahili depolama alanı ile piyasaya sürülecek. Ayrıca Galaxy A42’nin Adreno 619 grafik ünitesi ile güncel sayılabilecek oyunları üst ve orta grafik ayarlarında desteklemesi de tahmin ediliyor.

Samsung-Galaxy-A42-Battery-Safety-Korea-Certification

Samsung’un yeni orta sınıf 5G akıllı telefonu siyah, gri ve beyaz renklerde satışa sunulacak. Son olarak akıllı telefonun, önümüzdeki yıl 5G ağlarının bulunduğu pazarlarda piyasaya sürülmesi bekleniyor.