Anasayfa Haber Telefonunuz Uygulaması, Mobil Uygulamalara PC’den Erişim Sağlıyor

Telefonunuz Uygulaması, Mobil Uygulamalara PC’den Erişim Sağlıyor

Telefonunuz Uygulaması

Telefonunuz (Your Phone) uygulaması, Samsung Galaxy serisi akıllı telefonlardaki mobil uygulamalara erişim konusunda büyük kolaylık sağlıyor.

Samsung ve Microsoft, Windows 10 için Telefonunuz uygulaması konusundaki yakın iş birliklerini sürdürüyor. Uygulama ile sadece Galaxy akıllı telefonlar için özellikler sunulmaya da devam ediliyor. Son gelen yenilik ise Telefonunuz ile mobil uygulamalara PC üzerinden erişebilmeniz.

Akıllı telefon uygulamalarınıza PC’nizden erişmek mümkün hale gelirken bunlara hızla erişmek için Windows uygulamalarında olduğu gibi bunları görev çubuğuna ve Başlat’a sabitleyebileceksiniz. Sosyal medyaya veya diğer uygulamalara bu şekilde erişebileceğiniz erişmek tabii ki büyük kolaylık olacak. Malum, birçok hizmetin Windows için uygulamaları bulunmuyor. Öte yandan şu an için aynı anda sadece bir uygulama kullanabileceksiniz. Bu yılın önümüzdeki döneminde birden fazla uygulamayı yan yana açabilme olanağı sunulacağının da müjdesi veriliyor.

Ek olarak, Samsung’un yerleşik uygulamalarının çoğu artık Microsoft servisleriyle senkronize olacak. Samsung Notes, OneNote ve Outlook ile otomatik olarak senkronize olacak ve böylece her şey otomatik olarak buluta kaydedilecek. Hatırlatıcılar uygulaması da Outlook, To Do ve Teams ile senkronize olacak. Bu özellikler ise yılın ilerleyen aylarında sunulacak.

Microsoft ve Samsung, Xbox üzerine de iş birliği yapacak. Galaxy Note 20 ile gelen yapay zeka oyun güçlendirici ve 240 Hz dokunma örnekleme oranı, Xbox Game Pass’ta 15 Eylül tarihinden itibaren sunulacak bulut oyun özelliklerine yardımcı olacak.