Anasayfa Haber Yepyeni Görünümü İle Origin Beta Ortaya Çıktı

Yepyeni Görünümü İle Origin Beta Ortaya Çıktı

Origin Beta

Yeni Origin Beta daha karanlık ve modern bir görünüm sergiliyor.

EA, PC için Origin oyun istemcisinde önemli bir değişikliğe gidiyor. Şu an için Origin Beta haliyle karşımıza çıkan servis çok daha modern bir görünüme kavuşmuş durumda.

Origin Beta için hazırlanan sayfa üzerinden istemcinin yeni görünümüm nasıl olacağını görmek mümkün. Eski istemci ile birçok benzerlik de bulunuyor. Yine iki kenar çubuğu olsa da bu defa bunlarda gösterilenler ise daha farklı ve genel tasarım da kendini ayrıştırmayı başarıyor. Mevcut beyaz ve gri tasarımın yerineyse daha koyu bir renk şemasına ağırlık verildiği gözlerden kaçmıyor.

Sol kenar çubuğu ise genel arama işlevini kaybetmişe benziyor. Bağlantı teklifleri ise Gözat ve Koleksiyonum üzerine yoğunlaşıyor. Yeni Son Oynananlar bölümü de kenarda yerini almış. Oynama süresi göstergesi ve tanıdık indirme kuyruğu da alt kısımda. Sağ kenar çubuğunda ise arkadaşlar listesi bulunuyor. Minimize etme ve ayırma yetenekleri ise ortadan kalkmış.

Origin Beta

Origin logosu da değişimden nasibini alıyor ve keskin kırmızımsı pembe bir renge dönüşüyor. Ayrıca tüm harfler büyük olarak kullanılmış.

Betanın önümüzdeki haftalarda başlatılacağı ve henüz davet almamış Origin Access üyelerinin de hemen kayıt olabileceği belirtiliyor. Kapalı betaya erişim için buradan kayıt yaptırmanız mümkün.