Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 Wire Etkinliğinin İkinci Bölümü 10 Ağustos Tarihinde Geliyor

Cyberpunk 2077 Wire Etkinliğinin İkinci Bölümü 10 Ağustos Tarihinde Geliyor

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red firmasının merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077’ye dair bilgilerin oyuncularla paylaşılacağı etkinlik olan Wire, 10 Ağustos tarihinde oyunseverler ile buluşacak.

Cyberpunk 2077, 2020’nin en çok merakla beklenen oyunları arasında başı çeken oyunlardan biri. Çıkacak olan AAA oyunlar, genellikle ufak bir teaser, kısa bir iki oynanış videosu ve hype bir fragman ile oyuncuları gaza getirir ama oyunları hakkında pek sır vermez. Bu yöntem firmaların seçmiş olduğu, çoğunlukla da makul sayılabilecek bir pazarlama hamlesidir. Oyunları hakkında az bilgiyi oyuncular ile paylaşan oyun firmaları, çıkaracak oldukları oyun hakkında daha detaylı bilgileri oyuncuların merak etmesini ve oyunu satın alarak deneyimlemelerini ister. Bu noktada CD Projekt Red firması tabuları yıkmaya devam ediyor.

CD Projekt Red firması pek çok açıdan oyuncuların yanında olmayı seçmiş ve oyuncuların beklentilerini ve isteklerini dinleyip, onların taleplerini karşılamaya çalışmış bir şirket. CD Projekt Red, yeni nesil oyunları olan Cyberpunk 2077 hakkında bilgileri de oyuncular ile paylaşmaktan kaçınmıyor. Geride bırakmış olduğumuz fuarlar ve etkinlikler sırasında CD Projekt Red, aslında bir çok kez gerek basını gerekse doğrudan oyuncuları tatmin edebilmek adına, oyunları ile alakalı pek çok fragmanı, tanıtım videosunu ve oynanış videosunu insanlara gösterdi.

CD Projekt Red Covid-19 sırasında yaşanan problemler, oyun geliştirme sürecinde ve test aşamasında yaşanan ufak pürüzlerden dolayı, oyunun çıkış tarihini ne yazık ki birden fazla kez ertelenmek zorunda kaldı. Bu duruma istinaden CD Projekt Red, oyuncuların kalbini de kazanabilmek ve oyunları ile alakalı belki de gövde gösterisi yapabilmek adına, oyunlar ile alakalı oynanış videoları göstermekten kaçınmıyor. Bu noktada şirket, Cyberpunk 2077 Night City Wire isimli online etkinliği ile oyununu oyuncularına ve basına gösteriyor.

Şirket, geçtiğimiz aylarda etkinliğin ilk ayağını bizlere göstererek oyun hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmamıza yardımcı oldu. İzlemiş olduğumuz uzun oynanış videosunda yakın dövüş mekaniklerini ve dedektiflik mekaniklerini detaylıca görme imkânı yakalarken; oyunda yer alan çeşitli silahları, araçları ve oyun içerisinde yer alan birden fazla lokasyonu gördük.

Etkinlik hangi tarih ve saatte yayınlanacak?

CD Projekt Red, dün itibari ile resmi Twitter hesapları üzerinden Wire etkinliğinin ikinci ayağını 10 ağustos tarihinde TSİ 19’da yapacağını duyurdu. CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Night City Wire 2 etkinliğini ise, kendi Twitch kanalı üzerinden yapacak. Yapılacak olan etkinlikte neler yer alacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak tahminime göre etkinlikte Cyberpunk 2077’e ait oynanış videosu görmemiz oldukça olası. Olası bir oynanış videosunun içerisinde ise evreni bize daha yakından tanıtan bilgilerin yer alması ve yeni mekaniklerin bize gösterilmesi yine beklentilerimin içerisinde yer almakta.

Son olarak Cyberpunk 2077’nin 19 Kasım 2020 tarihinde oyuncular ile buluşacağını hatırlatalım. Bu noktada oyun tam manası ile hazır görünüyor ve tekrar bir ertelenme durumunun olması söz konusu görünmüyor.