Anasayfa Haber Twitch Prime, İsim Değiştirerek Prime Gaming Oldu

Twitch Prime, İsim Değiştirerek Prime Gaming Oldu

Twitch Prime Gaming

Amazon, yeni Prime Gaming markasının yanı sıra abonelerine bazı yeni avantajlar sunmayı planlıyor.

Amazon, Twitch’i 2014 yazında 1 milyar dolara satın aldı ve iki yılın ardından Twitch Prime abonelik hizmetini duyurmuştu. Amazon’un Prime paketi, aylık belirli bir ücret karşılığında oyunculara cazip bazı fırsatlar sunuyor. Bu hizmetle birlikte kullanıcılara her ay oyun içi hediyeler veriliyor. Ayrıca Amazon tarafından satılan oyunlarda çeşitli indirimler sunulurken reklamsız içerik ve istediğiniz kanalı abone olarak destekleme imkanı veriliyor.

Amazon, Twtich Prime abonelik hizmetini Prime Gaming olarak yeniden adlandırıldı ve bazı ek avantajlar sunmaya hazırlanıyor. Şirket, yaptığı duyurusunda Red Dead Online, Apex Legends, League of Legends ve Grand Theft Auto Online gibi oyunlar için sunulacak yeni içeriklere vurgu yaptı. Şirket ayrıca Riot Games, Rockstar Games ve Roblox da dahil olmak üzere birkaç büyük yayıncı ile işbirliği yaptığını ve her ay farklı içerikler geleceğini açıkladı.

Prime Gaming abonelerine belirli aralıklarla ücretsiz oyunlar da dağıtılıyor. Öte yandan Amazon üzerinden indirimli nakliye gibi fırsatlar verilirken Prime Video platformunu kullanmak mümkün. Prime abone sayısı 150 milyonu aşmış durumda ve Amazon’un hedefi yeni avantajlarla birlikte daha fazla oyuncu kitlesi çekmek.