Anasayfa Haber Apple iPad Air 4 Detayları Şekilleniyor

Apple iPad Air 4 Detayları Şekilleniyor

iPad Air 4 Detayları

iPad Air 4, kendi Magic Keyboard aksesuarına ve USB-C portuna kavuşacak gibi gözüküyor.

iPad Air 4 hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak, ürün için özel bir Magic Keyboard aksesuarı geliştirildiği ileri sürüldü. Şu anda sadece 11 inç ve 12.9 inç 2020 iPad Pro modelleri Apple’ın bu tablete özel klavyesini destekliyor. Öte yandan, şirketin daha uygun fiyatlı sayılabilecek iPad modelleri de bu aksesuara kavuşacak gibi gözüküyor.

Ek olarak, 4. nesil Apple Air tabletlerin Magic Keyboard aksesuarı ile tam uyumlu olması için USB-C bağlantısına geçmesi bekleniyor. Bu sayede iPad Air 4, iPad Pro ailesinden sonra yeni bağlantıya geçecek ikinci iPad serisi haline gelmiş olacak.

Yeni tablet için Pro tasarımı ve USB-C bağlantısı kullanılması durumunda Apple’ın tasarım, mühendislik ve parça tarafında da maliyeti düşüreceği düşünülüyor. Şirketin benzer stratejiyi iPad Air 3 için de kullandığına dikkat çekiliyor.

iPad Air 4 çıkış tarihi içinse Mart 2021’e işaret ediliyor. Yani daha uzunca bir bekleme süresi var. Bu arada düşük fiyatlı bir iPad 8 modeli hakkında da söylentiler olduğunu not olarak düşelim.