Anasayfa Haber Microsoft Surface Duo Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

Microsoft Surface Duo Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

Microsoft Surface Duo Fiyatı

Microsoft, katlanabilir Android telefonu Surface Duo için fiyat ve çıkış tarihi bilgisi paylaştı.

Microsoft tarafından piyasaya sürülmesi merakla beklenilen çift ekranlı Android cihaz için fiyat ve çıkış tarihi detayları açıklandı. Buna göre, Microsoft Surface Duo fiyatı 1.399 dolar olarak belirlenmişken çıkış tarihi ise 10 Eylül olarak planlanıyor. Hatta ön siparişler de açılmış durumda. Planlanan tarihe bakıldığında ürün, Samsung Galaxy Z Fold 2’den önce piyasaya çıkmış olacak.

Surface Duo’nun menteşesi ve ekstra ekranı haliyle ürünün yüksek fiyatındaki öne çıkan bileşenler. 1.399 dolarlık fiyat, mevcut birçok amiral gemisi modelden daha pahalı. Örneğin, yeni duyurulan Samsung Galaxy Note 20 Ultra yurt dışında 1.299 dolara satılıyor.

Microsoft’un ilk Android cihazı iki adet 5.6 inç ekranı bir araya geldiğinde 8.1 inç PixelSense Fusion ekranı oluşturuyor. Devrimsel olarak nitelendirilen menteşenin ise 360 derece olduğu ifade ediliyor. Tabii ki bu kadar övünülen menteşenin sağlamlığı gerçek dünya kullanımında ortaya çıkacak. Ayrıca katlanmamış durumdayken cihazın kalınlığı 4.8 mm olacak. Microsoft bu sayede Surface Duo’nun piyasadaki en ince mobil cihaz olacağını vurguluyor. Katlıyken ise bu kalınlık 9.6 mm oluyor.

Bakalım, Surface Duo katlanabilir telefon piyasasında kendisine nasıl bir yer bulacak?