Anasayfa Haber Steam Oyun Festivali Tarihi Belli Oldu

Steam Oyun Festivali Tarihi Belli Oldu

Steam Oyun Festivali

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Steam Oyun Festivali, 7-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Oyuncuların merakla beklediği Steam Oyun Festivali’nin sonbahar aylarında düzenleneceği açıklandı. Ünlü endüstri figürü Geoff Keighley’in Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre festival, 7-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Festivalle ilgili henüz başka ayrıntılardan bahsetmemiş olsa dahi geçmiş dönemde yapılan festivaller nedeniyle nasıl bir organizasyon olacağıyla ilgili fikir yürütmek çok da zor olmasa gerek.

Steam’in düzenlediği son oyun festivali olan Yaz Oyun Festivali’nde oyuncuların deneyebileceği 900’den fazla oynanabilir demo yayınlanmıştı. Bu demolardan bazıları halen oynanabilir halde olsa da bazı oyunların demoları sınırlı oynama süresine sahipti. Bu yüzden oyuncular kendileri daha çok ilgilendiren oyunların demolarına öncelik vermek zorunda kalmıştı.

Valve’nin yeni düzenleyeceği Sonbahar Oyun Festivali’nde de bu durumun devam edeceği öngörülüyor. Ancak oyuncuların talebi daha gerçekçi sayıda oyunun piyasaya çıkması yönünde. Böylelikle oyuncular daha fazla oyunun demosunu denemeyi amaçlıyor. Oyuncuların gözü kulağı Valve’nin festivalle ilgili yapacağı açıklamadayken, henüz resmi bir açıklama da yapılmış değil.

Son olarak, Valve’nin festivaldeki oyun sayısını ve bu oyunların hangileri olduğunu belirten resmi açıklamasını yakında yapacağını belirtelim.