Anasayfa Haber Apple One Abonelik Sistemi Yakında Duyurulabilir

Apple One Abonelik Sistemi Yakında Duyurulabilir

Apple one abonelik sistemi

Apple’ın Apple One adlı bir abonelik sistemi üzerine çalıştığı iddia edildi.

Geçtiğimiz yıl Apple Arcade, Apple TV+ ve Apple News+ gibi dijital abonelik hizmetlerini duyuran Apple’ın, şimdi de Apple One abonelik sistemi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Bloomberg’den Mark Gurman’ın haberine göre Apple, kısa bir süre içerisinde Apple One adında servis paketlerini duyurmaya hazırlanıyor. Bu abonelik sistemiyle de Apple, kullanıcılara tek bir servis paketi çatısı altında birden fazla servis sunmayı planlıyor.

Tüm Apple servislerini bir pakette toplamayı planlayan Apple, aynı zamanda söz konusu bu abonelik sisteminin giriş seviyesi paketini ise aylık 5 dolardan sunmayı düşünüyor. Bahsi geçen bu giriş paketinde ise kullanıcılara Apple Music ve Apple TV+ servislerinin sunulması bekleniyor.

Apple One abonelik sistemi

Söz konusu Apple One paketinin en üst seviye paketinde ise Apple Music, Apple News+, Apple TV+ ve Apple Arcade servislerinin yanı sıra ekstra olarak iCloud depolama alanına da yer verileceği belirtiliyor. Bu üst seviye paketin ise aylık abonelik ücretinin 45 dolar seviyesinde olacağına da özellikle dikkat çekiliyor.

Şimdilik, bahsi geçen abonelik sisteminin ne zaman duyurulacağı ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak Bloomberg’den Mark Gurman’ın aktarmış olduğu bilgilere göre, söz konusu bu abonelik sisteminin Ekim ayında düzenleneceği tahmin edilen iPhone 12 lansmanı sırasında tanıtılacağını ön görülüyor.