Anasayfa Haber Signal’den Rastgele Sohbetler İçin Daha Fazla Kontrol

Signal’den Rastgele Sohbetler İçin Daha Fazla Kontrol

Signal mesaj istekleri

Signal mesaj istekleri özelliği ile başkalarının profilinize hemen erişmemesini sağlıyor.

Şifreli mesajlaşma uygulaması Signal bundan böyle profilinize erişmelerine izin vermeden önce potansiyel bir kişiyi değerlendirmenizi kolaylaştıracak. Böylece kullanıcılara, onlarla kimin bağlantı kurabileceği konusunda daha fazla kontrol sağlanacak. Bu yeni özelliğin mesaj istekleri biçiminde geldiğini de belirtelim. Yani telefonunuzun kişilerinde bulunmayan herhangi bir kişiye mesaj göndermeden önce kabul etmeniz veya reddetmeniz için imkan sağlanmış olacak.

Facebook Messenger kullanıcılarının halihazırda mesaj isteklerine aşina olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcılar bu yeni denetim düzeyini ekleyerek, spam gönderenlerden veya diğer istenmeyen kişilerden gelen mesajları gelmeden önce engelleyebilecek. Gelen mesaj isteği, o kişinin profilinin yanında sunulacak.

Profillerde sizinle iletişime geçmek isteyen kişinin fotoğrafı, kısa bir özgeçmişi, telefon numarası ve eklenen diğer bilgileri yer alacak. Daha sonra, bu kişi için hangisinin uygun olduğuna bağlı olarak “Kabul Et”, “Sil” veya “Engelle” seçeneklerinden birisine dokunabilirsiniz. Mesaj isteği ekranı, kişilerinizde olmayan biri sizi bir gruba eklediğinde de görünecek. Mesaj isteklerine ek olarak, Signal güncellemesi daha iyi bir grup sohbeti arayüzü sunmaya başlıyor.

Signal uygulamasının güncel sürümünü App Store veya Google Play Store üzerinden hemen indirebilirsiniz.