Anasayfa Haber GTA 6’nın Vice City’de Geçeceği İddiaları Güçleniyor

GTA 6’nın Vice City’de Geçeceği İddiaları Güçleniyor

GTA 6 Vice City

Oyunseverlerin merak ettiği GTA 6 ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Rockstar Games’in merakla beklenen oyunu GTA 6 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Hatırlarsanız, geride bıraktığımız aylarda paylaşılan raporlarla beraber GTA VI haritası ile ilgili bazı iddialar ortaya atılmıştı. Bu kısımda ise söz konusu oyunun Vice City şehrinde geçeceği ileri sürülmüştü. Bugün ise Rockstar Games’in ana şirketi olan Take-Two’un, GTA 6 Vice City iddialarını güçlendiren bir alan adı aldığı ortaya çıktı.

GTA 6 Vice City İddiaları Güçleniyor

Şirkete yakın kaynaklarca paylaşılan bilgilere göre söz konusu bu alan adının ”gtavicecityonline.com” olarak isimlendirildiğini görmekteyiz. Take-Two’un almış olduğu bu alan adından görebileceğiniz gibi Rockstar Games’in 2002 yılında piyasaya sürülen GTA Vice City’nin çevrimiçi modu üzerinde çalıştığını tahmin etmekteyiz.

Tabi, şimdilik Take-Two’un bu alan adı ile beraber ne yapacağı bilinmiyor. Ancak güvenilir kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda bu oyunun, 2002 yılında satışa sunulan GTA Vice City oyununu içermeyeceği ve başlı başına yeni bir yapım olacağı da iddia ediliyor.

Haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi GTA VI’nın birçok kez Vice City şehrinde geçebileceği konuşulmuştu. Bugün paylaşılan raporlarla yeniden gündeme gelen Vice City iddiaları her ne kadar oyuncuları heyecanlandırmış olsa da bu konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklamanın yapılmadığını da belirtmekte yarar var.