Anasayfa Haber Bülten MediaMarkt Okul Öncesi İndirimleri Başladı

MediaMarkt Okul Öncesi İndirimleri Başladı

Süren pandemi koşulları nedeniyle bu yıl okullar uzaktan eğitimle hizmet verecek. 31 Ağustos’ta başlayacak olan yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde, MediaMarkt okul hazırlığındaki öğrenciler ve velileri için yeni indirim kampanyasını başlattı.

Dijitalleşen eğitim koşullarına uyumlu olarak Uzaktan Eğitim İhtiyaçları İçin Fırsatlar Şimdiden MediaMarkt’ta sloganı ile yola çıkan MediaMarkt’ın indirim sayfasında aşağıda paylaştığımız bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim İhtiyaçları için Fırsatlar Şimdiden MediaMarkt’ta!

Hem MediaMarkt mağazaları hem de mediamarkt.com.tr’de geçerli indirimlerden bazıları şu şekilde:

OPPO A91 Akıllı Telefon

Oppo’nun yeni A serisinden A91 güçlü donanımı ve uzun süre gidebilen batarya ömrü ile dikkat çekiyor. 8 çekirdekli bir işlemci platformuna sahip olan Oppo A91, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile, notlarını saklamak, not almak ve internette gönül rahatlığıyla gezinmek isteyen öğrencileri hedefliyor. Ürünün fiyatı indirim dönemine özel 3.499 TL.

LENOVO Ideapad S145 Dizüstü Bilgisayar

Elbette uzaktan eğitim süresince öğrencilerin en önemli ihtiyacı kullanımı kolay, güçlü ve rahatça ders çalışabilecekleri bir bilgisayar. AMD A9-9425 işlemcili Ideapad S145, Radeon 530 ekran kartı, 4 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunuyor. LENOVO Ideapad S145’in indirimler süresince fiyatı 2.999 TL.

ASUS Vivobook X509JA-BR089T

Asus’un sağlam pil ömrü sunan ve özellikle öğrenciler için çok uygun olan Vivobook modeli yine MediaMarkt okul hazırlığı döneminde dikkat çeken ürünlerden biri. Intel Core i3 işlemci, 256 GB depolama alanı sunan bu 15.4 inçlik bilgisayar, 4 GB’lik RAM kapasitesine sahip. SUS Vivobook X509JA-BR089T’in indirim dönemine özel fiyatı ise 3.699 TL.