Anasayfa Haber Çift HDMI Portlu AVerMedia Live Gamer Duo Tanıtıldı

Çift HDMI Portlu AVerMedia Live Gamer Duo Tanıtıldı

AVerMedia Live Gamer Duo

AVerMedia Live Gamer Duo PCIe yakalama kartı, performans kaybı olmadan içerik oluşturucuların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

AVerMedia iki HDMI girişine sahip yeni dahili PCIe yakalama kartı modelini duyurdu. AVerMedia Live Gamer Duo (LGD), videonuzu iki ayrı beslemeden sıkıştırılmamış Full HD olarak kaydederken aynı anda 4K HDR‘a geçiş yapmanıza ve oynamanıza olanak tanıyor. Ayrıca Full HD’de 240 Hz tazeleme oranına çıkmak da mümkün. Bunun yanında sıfır gecikmenin de özellikle altı çiziliyor.

AVerMedia Live Gamer DuoOyun konsolu veya PC ile dijital kamera destekli olan ürün, canlı yayın platformlarında yayın yapmak için adeta biçilmiş kaftan. Sıfır gecikmeli geçiş özelliği sayesinde içerik üreticiler, 4K HDR veya Full HD 240 FPS desteğiyle yayın yapabilecek. Bu sırada tüm akış platformları için 1080 piksel çözünürlükte ve saniyede 60 kare yakalama da devam edecek. Bu anlamda performans konusunda sıkıntı yaşanmamış olacak.

Ek olarak, birden fazla kamera açısının deneyimli içerik üreticilerin prodüksiyon değerlerini bir sonraki seviyeye taşımalarına ve daha çekici içerikler oluşturmalarına yardımcı olacağı belirtiliyor. Bu ara kartın 16 milyondan fazla renk desteklediğini ve kasanızda farklılık yaratacağını söylemeden geçmeyelim.

Yurt dışında satışa sunulan Live Gamer Duo’nun fiyatı ise 250 dolar.