Anasayfa Haber Ghost of Tsushima Co-Op Modları Geliyor

Ghost of Tsushima Co-Op Modları Geliyor

Ghost of Tsushima Co-Op

Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima: Legends güncellemesi ile co-op modlarını müjdeledi.

Ghost of Tsushima için arkadaşlarınız ile gelen düşman dalgalarına karşı mücadele edeceğiniz co-op modları duyuruldu. Sucker Punch Productions, ücretsiz olarak gelecek Legends güncellemesi ile co-op çok oyunculu modları sunarak oyuna yeni bir soluk getirecek.

Ghost of Tsushima: Legends’ın açık dünyada oynamak ve adanın doğal güzelliğini keşfetmek ile ilgili olmadığı, unutulmaz ve fantastik olduğu belirtiliyor. Geliştirici, iki oyunculu hikaye ve dört oyunculu hayatta kalma görevleri için Japon halk masallarından ve mitolojisinden ilham almış. İki oyunculu görevlerin ana hikayedeki savaş temellerinden faydalandığı ancak partnerinizle genellikle dikkatli bir senkronizasyon gerektiren yeni sihirli dönüşler vadettiği bilgiler arasında.

Bu arada oyunu arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz gibi Ghost of Tsushima sizi diğer oyuncularla da eşleştirebilecek. Modların ana oyundan tamamen ayrı olmasından dolayı Jin ve yoldaşları olarak oynama şansınız olmayacak. Modlarda Samuray, Avcı, Ronin ve Suikastçı olmak üzere dört sınıf arasından seçim yapabileceksiniz. Önümüzdeki aylarda sınıfların yetenekleri ve özelleştirme seçenekleri de ortaya çıkmış olacak. Bu arada güncelleme sonrası dört oyunculu bir Raid modunun da sunulacağını ayrıca belirtelim.

Ghost of Tsushima: Legends, Sonbahar içerisinde oyuncular ile buluşacak.