Anasayfa Haber NVIDIA, Ekim Ayında Yeni Bir GTC Etkinliği Düzenleyecek

NVIDIA, Ekim Ayında Yeni Bir GTC Etkinliği Düzenleyecek

nvidia GTC Etkinliği

NVIDIA tarafından düzenlenecek yeni GTC etkinliği oldukça kapsamlı olacak ve 5 gün sürecek.

NVIDIA, önümüzdeki Ekim ayı için başka bir GTC konferansına ev sahipliği yapacağını duyurdu. 5 Ekim ile 9 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikle NVIDIA’nın ürün ve teknolojilerine bazı ek güncellemeler gelecek. Bunun yanında çok sayıda bilgisayar şirketi ve bireye gelecek teknolojileri tartışmak için sahneye çıkma fırsatı sunulacak.

nvidia GTC EtkinliğiYeni dijital GTC organizasyonu yapay zeka, veri bilimi, HPC, grafikler, ağ iletişimi ve daha fazlası için beş gün boyunda kesintisiz olarak faaliyet gösterecek. Canlı demolar, özel içerikler ve yerel girişimler ile birlikte 500’den fazla oturum GTC’nin omurgasını oluşturacak. Ayrıca Kuzey Amerika, Avrupa, İsrail, Hindistan, Tayvan, Japonya ve Kore gibi 7 farklı saat dilimine özel farklı gösterimler yapılacak.

Bu GTC açılış konuşması, NVIDIA’nın Ampere tabanlı GA100 hızlandırıcısını sunduğu Mayıs 2020 açılış konuşmasını takip ediyor. 1 Eylül’de gerçekleştirilecek olan bir diğer etkinliğin ise oyun ve tüketici odaklı olmasını bekliyoruz. Burada son dönemde sızıntılara konu olan RTX 3090 amiral gemisini ve RTX 3080 modelini görebiliriz.