Anasayfa Haber MSI A520 Anakart Modelleri Duyuruldu

MSI A520 Anakart Modelleri Duyuruldu

MSI, A520 sınıfında 4 yeni anakart modelini satışa çıkarıyor.

MSI, AMD A520 serisinin tanıtımı sonrasında kendi hazırladığı anakartlarını piyasaya sunduğunu duyurdu. Yeni A520 modelleri PCIe 4.0 desteğinden yoksun ve tüm PCIe 2.0 şeritlerini PCIe 3.0 standardına yükselterek A320’nin yerini alıyor.

MSI, anakartlarını MAG ve PRO serisi olarak ikiye ayırıyor. MAG ailesinde şu an için yalnızca bir model mevcut ve daha çok oyunculara hitap ediyor. PRO serisinde ise günlük kullanım ve kurumsal amaca yönelik olarak üretildi. Özel DDR4 Boost ve A-XMP desteği, belleklerin kararlı çalışmasını sağlarken 4600 MHz’e kadar frekans hızları sunuluyor. Bunun yanında MSI A520 anakartlarda özel hazırlanmış ve kalınlaştırılmış bakır PCB kullanıldı.

MAG A520M VECTOR WIFI

MAG A520M VECTOR WIFI, MAG serisinin en yeni üyesi. MSI Extended Heatsink Design ile desteklenen yonga seti, potansiyel sıcaklık artışlarına karşı koymak için hazırlanmış ve M.2 Shield Frozr pasif soğutma çözümü ise SSD’lerde sıcaklık artışlarını engellemek amacıyla geliştirilmiş.

MSI MAG A520M VECTOR WIFIBağlantı tarafında Wi-Fi AC 3168 ve Gigabit LAN desteği sunuluyor. Yerleşik DisplayPort ve HDMI bağlantıları, APU’ların performansından tam olarak faydalanmamızı sağlıyor.

A520 PRO Serisi ve DASH LAN

MSI PRO Serisi, daha standart ve iş amaçlı kullanıcılara yönelik olarak geliştirildi. Bu seride A520M PRO, A520M-A PRO ve A520M PRO-C DASH olmak üzere üç farklı Micro-ATX model bulunuyor. Tüm MSI A520 PRO anakartlarda, Turbo M.2 Gen3 x4 ve 4K HDMI ekran desteği sunulmuş.

MSI A520M PROA520M PRO-C DASH, iş yerlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurumsal ortam için tasarlanmöış. Bu anakartta COM bağlantı noktası, yazıcı bağlantı noktası ve DASH LAN desteği bulunuyor.