Anasayfa Haber Square Off, Online Satranç Oynayanlar İçin Görüntülü Arama Özelliği Kazandı

Square Off, Online Satranç Oynayanlar İçin Görüntülü Arama Özelliği Kazandı

Satranç tutkunları için tasarlnanan Square Off robotik satranç tahtası uzaktan oynama ile farklı rakiplere meydan okuma ve yeni görüntü arama özelliğine kavuştu.

Square Off robotik satranç tahtası, özellikle geçirdiğimiz bu dönemler için muazzam bir cihaz. Sistem 20 farklı zorluk derecesini kullanarak yalnız başınıza oyun oynamaya veya chess.com aracılığıyla uzaktan başka bir oyuncuyla kapışmanıza olanak tanıyor. Mumbai merkezli girişim gerçekten etkileyici ve şimdiden 1 milyon dolar para toplanmış durumda.

Şimdilerde ise bu projeye yeni bir görüntülü arama özelliği sunuldu. Cihaza bağlı uygulamayı kullanarak oyuncular dünya genelinde birbirleriyle bağlantı kurabiliyor. Elbette her satranç oyuncusu, rakip olduğu oyuncunun karşısında oturmasını ister. Ancak pandeminin etkisini sürdürdüğü ve hatta vakaların artışa geçtiği bu kötü zamanlarda teknolojinin tüm imkanlarından faydalanmak gerek.

CEO Bhavya Gohil bir açıklamada, “Karantina insanları tutkularını yeniden keşfetmeye zorladı ve satranç topluluğumuz genişliyor. Son eklediğimiz görüntülü görüşme özelliği, oyunu deneyimini bir adım ileri götürüyor ve olumlu tepkiler aldık. En iyi oyun deneyimini sağlamak için sürekli yenilikler yapıyoruz.” dedi.

Eğer bu proje ilginizi çektiyse Square Off resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.