Anasayfa Haber Bülten Acer’den Öğrencilere Hitap Eden Dizüstü: Acer Aspire 3

Acer’den Öğrencilere Hitap Eden Dizüstü: Acer Aspire 3

Acer Aspire 3

Uygun fiyatlı dizüstü serisi Acer Aspire 3, SSD’li depolama sunan konfigürasyonlarıyla dikkat çekiyor.

Okulların açılma tarihi yaklaşırken, öğrencilerin hem eğitim öğretim hem de eğlenceye yönelik ihtiyaçları için dizüstü bilgisayar arayışı devam ediyor. Bu noktada Acer Aspire 3, öğrencilere 2 cm kalınlık ve 2 kg’nin altındaki ağırlığıyla bir alternatif sunarken, uygun fiyatı ile öne çıkıyor. Öğrenciler ödev hazırlıkları, araştırmalar ve her türlü günlük görevlerinde uzun zaman harcayabiliyor. Acer da bu konuda Aspire 3 serisinin tek şarjla 9.5 saate kadar çalışabileceğini belirtiyor.

Acer Aspire 3 ayrıca, SSD’li konfigürasyon ile daha hızlı sıfırdan açılma süresi, sessiz çalışma ve daha düşük güç tüketimi vaat ediyor.

Öğrenciler için Verimli Çalışmayı Sağlayan Teknolojiler

15.6 inçlik Full HD ekrana sahip Aspire 3 serisindeki modeller, Intel Pentium ve Intel Core i3, i5 ve i7’li seçeneklerle dikkat çekerken, AMD Ryzen 3 veya AMD Ryzen 5 işlemcili versiyonları da kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Aspire 3 serisinde 16 GB’a kadar DDR4 bellek, 1 TB’a kadar PCIe NVMe SSD ve 2 TB’a kadar sabit sürücü depolama seçenekleri bulunuyor. Cihazlar, öğrencilerin birden fazla çevre ekipmanı bağlamak için ihtiyaç duyacağı bağlantı noktalarına da sahip.

Acer, Aspire 3’ün Chiclet klavyesi daha rahat ve hızlı bir yazım deneyimini vaat ederken, Hassas Dokunmatik Yüzey’inin (Precision Touchpad) rakiplerinden daha hızlı olduğunu belirtiyor.

Cihaz ayrıca BluelightShield teknolojisi sayesinde renk tonunu ve parlaklığı ayarlayarak zararlı olabilecek mavi ışığa maruz kalmayı azaltıyor.