Anasayfa Haber Apple, Uygun Fiyatlı Apple Watch SE Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Apple, Uygun Fiyatlı Apple Watch SE Üzerinde Çalışıyor Olabilir

uygun fiyatlı Apple Watch SE

Son paylaşılan raporlara göre Apple, uygun fiyatlı Apple Watch SE modeli üzerinde çalışıyor olabilir.

Önümüzdeki aylarda Apple Watch Series 6 ve iPhone 12 serisini duyurmaya hazırlanan Apple’ın aynı zamanda uygun fiyatlı Apple Watch SE modeli üzerinde de çalıştığı iddia edildi.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde yapılan sızıntıyla beraber iPhone 12 ve Apple Watch Series 6 modellerinin tanıtım tarihi ortaya çıkmıştı. Bu kısımda ise Apple Watch Series 6’nın 7 Eylül’de iPhone 12 serisinin ise 12 Ekim’de tanıtılacağı ileri sürülmüştü. Yapılan bu sızıntının hemen ardından ise paylaşılan raporlarla beraber Apple’ın Series 6 modelin haricinde uygun fiyatlı bir Apple Watch modeli üzerinde de çalıştığı ortaya çıktı.

Son zamanlarda Apple ürünleri ile ilgili yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Komiya, bu kısımdaysa Apple Watch Series 6’nın sanıldığı kadar ucuz olmayacağına da özellikle dikkat çekiyor. Bu doğrultuda Watch Series 6’ya uygun fiyatlı bir alternatif hazırlamayı planlayan Apple’ın Eylül ayında Series 6 ile birlikte Watch SE modelini de tanıtılacağını görmekteyiz.

Apple Watch Se
Uygun Fiyatlı Apple Watch SE

Tabi, şimdilik söz konusu modelin tasarımı ve özellikleri hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak Apple’ a yakınlığıyla bilinen kaynakların servis ettiği bilgilere göre, bahsi geçen bu modelin Apple Watch Series 3’ün kasasının üzerine kurulacağı da ifade ediliyor. Böylece, doğrudan Series 3’ün yerini alacak olan modelin aynı zamanda 199 dolarlık bir fiyat etiketiyle de satışa sunulması bekleniyor.

Donanım tarafındaysa S6 ve W4 işlemcilerle beraber geleceği söylenen uygun fiyatlı modelin, ayrıca 16 GB depolama alanına ve Bluetooth 5.0 bağlantısına da sahip olacağı ifade ediliyor.  Bunun dışında sadece 42mm boyutla ve alüminyum kasayla beraber geleceği belirtilen modelin SE takısıyla da satışa sunulacağına kesin gözüyle bakılıyor.