Anasayfa Haber Western Digital, My Passport Taşınabilir NVMe SSD Serisini Tanıttı

Western Digital, My Passport Taşınabilir NVMe SSD Serisini Tanıttı

western digital my passport taşınabilir nvme

Güncellenen My Passport taşınabilir SSD’ler, kullanıcılara 1 GB/s okuma ve yazma hızları, şifreleme teknolojileri ve taşınabilirlik imkanı sunuyor.

Western Digital, yeni My Passport serisi taşınabilir SSD serisini piyasaya sundu. Zarif ve kompakt metal tasarıma sahip sürücüler NVMe platformunun hızlarından faydalanabiliyor.

Güncellenmiş My Passport serisi, önceki sürümlerin aktarım hızlarını neredeyse iki katına çıkararak 1.050 MBps okuma hızına ve 1.000 MBps yazma hızına ulaşabiliyor. Kullanıcılar ayrıca 256 bit parola korumalı şifreleme protokolünü kullanarak verilerini kolayca şifreleme imkanına sahip.

western digital my passport taşınabilir nvmeWestern Digital’e göre ürünlerin kasası hem titreşime hem de darbeye karşı dayanıklı ve 1.98 m’ye kadar yükseklikten düşüşe dayanabileceği ifade ediliyor. Sürücüler ayrıca USB 3.2’yi desteklerken, USB-C kablosu ve USB-A adaptörüyle birlikte geliyor. En iyi performansı elde etmek için ise birlikte kullanılan cihazlarda USB 3.0 bağlantı noktasını tercih etmek önemli.

My Passport serisi 5 yıllık sınırlı garantiye sahip. Sürücülerin 500 GB modeli 120 dolar, 1 TB modeli 190 dolar ve 2 TB modeli 360 dolarlık liste fiyatıyla satışa çıkacak.