Anasayfa Haber Galaxy Note 20 Ultra, Ekrandaki Yeşil Ton Sorunu ile Gündemde

Galaxy Note 20 Ultra, Ekrandaki Yeşil Ton Sorunu ile Gündemde

Galaxy Note 20 Ultra Yeşil Ton

Kullanıcılar Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Tab S7 ve Galaxy S7 Plus ekranlarında yeşil ton sorunu yaşıyor.

Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Tab S7 ve Galaxy S7 Plus cihazların ekranlarında aynı sorun ortaya çıkmış durumda. Daha önceki Samsung amiral gemilerinde de görülen yeşil ton sorunu geri döndü. 1 aydan kısa süre önce resmi hale gelen cihazlarla ilgili kullanıcılar Reddit üzerinden şikayetlerini paylaşmaya devam ediyor.

Üç modelden en dikkat çeken ise AMOLED ekran kullanmayan Galaxy Tab S7 tablette de aynı sorunun kendisini göstermesi. Bu durumun sadece AMOLED panellerle sınırlı olmadığının bir göstergesi. Her üç cihazda da rahatsız edici çeşitli derecelerde yeşil ton sorunu mevcutken Samsung cephesinden ise henüz bir açıklama yapılmış değil.

Geçmişte birçok cihaz aynı sorunu yaşadığından ve çoğu durumda sorun bir yazılım güncellemesi kullanılarak düzeltildiğinden, bu sorun yalnızca Samsung ile sınırlı değildir. Neyse ki bu cihazlar garanti kapsamındaysa, değiştirme için her zaman Samsung’a ulaşmak mümkün. Şu an için tek yapılabilecek ise büyük ihtimalle sorunu çözecek olan yazılım güncellemesinin gelmesini beklemek.