Anasayfa Haber Marvel’s Avengers Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Marvel’s Avengers Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Marvel’s Avengers Çıkış Fragmanı

Marvel’s Avengers çıkış fragmanı süper kahramanların güçlerini gözler önüne seriyor.

Marvel evreni hayranlarının heyecanla beklediği Marvel’s Avengers için aksiyon dolu bir çıkış fragmanı geldi. Square Enix tarafından yayınlanan üçüncü şahıs dövüş oyunda orijinal bir hikaye, tek oyunculu ve co-op oynanışla sunuluyor. Korkunç bir olayın San Francisco’yu harabeye çevirmesi sonrasında Avengers beş yıl boyunca dağılıyor. Öte yandan, daha büyük bir kötülük gezegeni tehdit ettiğinde ekip tekrar bir araya geliyor.

Marvel’s Avengers PC, Xbox One, PlayStation 4 ve Google Stadia için 4 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek. Xbox Series X ve PlayStation 5 sürümleri de şu an geliştirme aşamasında ve yeni nesil konsollar çıktığında hazır olacak.

Square Enix yeni fragmanda ise aslen aksiyona odaklanırken kahramanların eşsiz ve yıkıcı güçlerini gözler önüne seriyor. Thor çekici ve şimşekleri ile ortalığı kasıp kavururken Hulk da öfkesini düşmanlarının üzeri salıyor.

Oyun için Microsoft Store, PlayStation Store veya Steam üzerinden hemen ön sipariş verebilirsiniz. Bu arada oyunu mevcut nesil konsollar için aldığınızda yeni nesil konsollara da ücretsiz yükseltme olanağı sağlanacağını belirtelim.