Anasayfa Haber MSI’dan Güç Kaynağı Sektörüne İlk Adım: MPG GF Serisi

MSI’dan Güç Kaynağı Sektörüne İlk Adım: MPG GF Serisi

MSI MPG GF Güç Kaynağı

Düz yapıdaki bağlantı kabloları ve modüler tasarımıyla gelen MPG GF serisi, 650W, 750W ve 850W olarak üç seçenek sunuyor.

MSI, MPG GF serisi ile birlikte güç kaynağı sektörüne ilk adımını atıyor. Bu seride A650GF, A750GF ve A850GF dahil olmak üzere üç model yer alıyor. MPG GF serisi PSU’lar, yeni NVIDIA Ampere ekran kartları da dahil olmak üzere tüm ürünlerle uyumlu çalışıyor.MSI MPG GF Güç KaynağıÖte yandan en yüksek gereksinimler için 3×8-pin’e kadar ekran kartı ve 2×8-pin’e kadar CPU bağlantısı destekleniyor. Bu yapılandırma ayrıca 4×8 pin GPU ve 1 x 8-pin CPU şeklinde de olabiliyor. MPG GF serisi güç kaynakları ’80+ Gold’ sertifikasıyla etiketleniyor. Ayrıca kullanıcılar için en iyi verim ve güvenliği sağlamak amacıyla 105° C kapasitörler kullanılarak üretildi.

MPG GF serisi bununla birlikte tam modüler bir kablo tasarımına sahip. Bildiğiniz üzere modüler PSU’lar sayesinde kablo karmaşası oradan kalkıyor ve sadece ihtiyacımız olan kabloları kullanabiliyoruz. MSI ayrıca kullanımı ve düzenlemesi daha kolay olan düz yapıdaki kablolar kullanıldığını belirtiyor. Tam modüler kablo tasarımı ve düz kablolar, ergonomik bir kullanım sunarken hava akışı için daha fazla alan açmaya olanak tanıyor.

MSI MPG GF Güç KaynağıSon olarak MSI’ın bu güç kaynakları için 10 yıllık garanti desteği sağladığını belirtelim.