Anasayfa Haber PS Plus Eylül 2020 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Eylül 2020 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Eylül 2020 oyunları

PS Plus Eylül 2020 oyunları Sony tarafınca resmi olarak duyuruldu.

Ağustos ayında Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered ve Fall Guys: Ultimate Knockout oyunlarını PS abonelerine ücretsiz olarak dağıtan Sony, şimdi de Eylül ayında hangi oyunları dağıtacağını açıkladı. Peki, PS Plus Eylül ayında hangi oyunlar PS4 kullanıcıları ile buluşacak? İşte karşınızda PS Plus Eylül 2020 oyunları!

PS Plus Eylül 2020 Oyunları Belli Oldu

Eylül ayında yine PS Plus abonelerinin yüzünü güldürmeyi hedefleyen Sony, önünüzdeki ay toplam değeri 218 TL olan iki farklı popüler oyun ile abonelerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda ise Sony’nin, birçok oyuncu tarafından sevilerek oynan PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) ve Street Fighter V oyunlarını PlayStation Plus abonelerine tamamen ücretsiz olarak dağıtacağını da görmekteyiz. Sony, ayrıca her iki oyunun da 1 Eylül 2020 tarihinde indirmeye açılacağını da belirtiyor.

Tabi, söz konusu bu ücretsiz oyunların sadece PS Plus abonelerine özel olduğunu da belirtmekte yarar var. Eğer, siz de PlayStation 4 sahibiyseniz ve PS Plus abonesi olmak istiyorsanız aylık 23.99 TL, yıllık ise 179.99 TL‘yi gözden çıkartmanız gerekiyor.

PUBG

Son zamanların en popüler Battle Royale oyunlarından biri olan PUBG, Eylül ayının PS Plus oyunları arasında yer alıyor. Unreal Engine 4 grafik motoruna da ev sahipliği yapan oyun, hem gerçekçi oynanışıyla hem de sahip olduğu atmosferiyle ön plana çıkmayı başarıyor. Özellikle devasa haritalarıyla da adından söz ettiren yapım, son dönemin en popüler yapımları arasında yer alıyor.

Street Fighter V

Dövüş oyunu denilince akla gelen ilk yapımlardan biri olan Street Fighter V, kendine özgü oynanış mekanikleriyle ve senaryosuyla dikkat çekmeyi başarıyor. Özellikle arkadaşlarınızla beraber oldukça keyifli dakikalar geçirebileceğiniz yapım, aynı zamanda PS4 ve PC platformları arasında çapraz oyun uyumluluğuna da ev sahipliği yapıyor. Bu sayede PS4 ve PC oyuncuları aynı sunucular üzerinden birbirleriyle de karşı karşıya gelebiliyorlar.