Anasayfa Haber Mafia Definitive Edition Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Mafia Definitive Edition Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Mafia Definitive Edition hikaye fragmanı

Gamescom 2020 Açılış Gecesi canlı yayınında Mafia Definitive Edition için yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı.

Oyuncular tarafından merak edilen Mafia Definitive Edition hikaye fragmanı, Gamescom 2020 Açılış Gecesi canlı yayını sırasında yayınlandı. Eylül’de PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için çıkacağı açıklanan oyun, yenilenen grafikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

Yayınlanan fragmanda Tommy’nin Salieri suç ailesine nasıl girdiğini gösteriliyor. Lost Heaven şehrinin yeraltı suç dünyasına odaklanan fragmanda, aynı zamanda oyunun yenilenen grafikleri bir kez daha gözler önüne seriliyor.

Hatırlarsanız, daha önceden yapımcı firma oyunun birçok detayını sil baştan geliştirdiklerini açıklamıştı. Bununla beraber karakter animasyonları ve seslendirmeleri de yeniden elden geçirdiklerini ifade eden geliştirici firma, aynı zamanda oyunculara bambaşka bir Mafia 1 deneyimi yaşatacaklarını da belirmişti. Dilersiniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri Gamescom 2020 etkinliği sırasında gösterilen hikaye fragmanı ile baş başa bırakalım.

Mafia: Definitive Edition Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Bildiğiniz üzere  2K Games tarafından yayınlanacak ve Hangar 13 imzası taşıyacak oyunun çıkış tarihi olarak 28 Ağustos duyuruldu. Fakat sonradan yapılan açıklamayla beraber oyunun çıkış tarihinin 28 Ağustos‘tan 25 Eylül‘e ertelendiği açıklanmıştı25 Eylül tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak olan oyunun fiyatı da belli oldu. Bu doğrultudaysa oyunun fiyatı 259 TL olarak açıklandı.